“SAKARYA’YA MODERN KÜTÜPHANE:60 BİN KİTAP KAPASİTELİ DEV MERKEZ YOLDA

Bugün, teknoloji ve bilim meraklıları için özel bir mekân yükselmeye devam ediyor. Yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken bu kütüphane ve bilimsel araştırma merkezi, bilgisayar laboratuvarları, grup çalışma odaları, bireysel çalışma odaları ve toplantı salonu gibi birçok farklı bölümü ile ziyaretçilere geniş bir yelpazede hizmet sunuyor.

60 BİN KİTAP KAPASİTELİ ÇAĞDAŞ MEKAN

Bu modern mekân, 60.000 kitap kapasitesiyle zengin bir kitap koleksiyonuna ev sahipliği yapıyor. Farklı yaş gruplarına hitap eden geniş bir kitap seçeneği sunan kütüphane, bilgiye erişimi kolaylaştırarak araştırmacıların ve öğrencilerin bilgi dünyasına daha hızlı ve etkili bir şekilde erişmesini sağlıyor.

Belediye İnşaatı   Devam Eden   Hendek Kütüphanesi   ile ilgili  bilgilendirdi-2

7/24 ÇALIŞMA SİSTEMİYLE SONSUZ BİLGİYE AÇILAN KAPI

Kütüphane, günün her saati açık olan 7/24 çalışma sistemine sahip olmasıyla da öne çıkıyor. Öğrenciler ve araştırmacılar, ödevlerini tamamlamak veya projelerini geliştirmek için uygun saatlerde çalışabilecekler. Bu esnek çalışma saatleri, bilim ve teknoloji meraklılarına daha fazla zaman kazandırarak verimliliği artırıyor.

BİLGİ BİRİMİNİ ARTIRAN İDEAL ÇALIŞMA ORTAMLARI

Grup çalışma odaları ve bireysel çalışma odaları, öğrencilerin ve araştırmacıların rahat ve sessiz bir ortamda çalışmalarına imkân sağlıyor. Ayrıca toplantı salonu, bilimsel konferanslar, seminerler ve atölye çalışmaları gibi etkinlikler için de kullanılacak. Böylece bilgi paylaşımı ve akademik etkileşimlerin önü açılarak, bilgi birikiminin artırılması hedefleniyor.

BİLGİYE YOLCULUKTA MOLA NOKTASI

Bu kütüphane ve bilimsel araştırma merkezi aynı zamanda kitap kafesi ile ziyaretçilere rahatlatıcı bir ortam sunuyor. Yoğun çalışma temposundan kısa bir mola vererek, kahve eşliğinde keyifli zaman geçirebilme imkânı sağlıyor.

ŞEHRİMİZ BİLİMDE ÖNCÜ OLUYOR

Hendek Belediyesi Başkanı Turgut Babaoğlu, bu yeni mekânın, bilgiyi yayma ve bilimsel araştırmalara katkı sağlama misyonunu güçlendireceğine inanıyor. Geleceğin bilim insanlarını ve teknoloji uzmanlarını yetiştirecek olan bu kütüphane ve bilimsel araştırma merkezi, şehrimizin bilim ve teknoloji alanında öne çıkan bir merkezi haline gelmeyi hedefliyor

Belediye İnşaatı   Devam Eden   Hendek Kütüphanesi   ile ilgili  bilgilendirdi-4

BAŞKAN BABAOĞLU: HENDEK’E BİLİM YUVASI

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yaptığı açıklamada, bilimin ve teknolojinin toplumun ilerlemesindeki önemine vurgu yaparak, "Amacımız, gençlerimizi, çocuklarımızı ve tüm şehir sakinlerimizi bilimin ve keşfetmenin heyecanıyla buluşturmak. Bu dev Bilim Yuvası, onlara eğitimden araştırmaya, yenilikçi projelerden kitap okumaya kadar geniş bir yelpazede fırsatlar sunacak" dedi.”

Haber : Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler