İlçemiz Hendek’in Belediye Taşeron Hizmetlerinden Mesul Olan ve İştirak Olarak Faaliyetlerini sürdüren TÜRKAY firması, Belediye garajında sürdürülen motor tamir, tamirat bakım onarım faaliyetlerin de görevlendirilmek üzere usta aradığını  şöyle duyurdu.

“MOTOR, MEKANİK VE FREN USTASI ALIMI YAPILACAK

Hendek Belediye garajında bulunan tır, kamyon, otobüs, minibüs, panelvan gibi motorlu araçların motor, mekanik ve fren bakım ve onarım işlemlerini gerçekleştirmek üzere usta alımı yapılacağı duyuruldu.

BAŞVURULAR TÜRKAY’A

Hendek Belediye Başkanlığı tarafından Destek Hizmetleri Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere Hendek Belediye garajında işçi istihdam edilecek. Başvuruların 27 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar Ticaret Merkezi Ek Hizmet Binasında bulunan Hendek Belediyesi iştiraki olan TÜRKAY A.Ş’e yapılacağı ifade edildi.

ŞARTLAR AÇIKLANDI

Konuyla ilgili Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada, “ Belediyemiz tarafından Hendek Belediyesi garajında bulunan tır, kamyon, otobüs, minibüs, panelvan gibi motorlu araçların motor, mekanik ve fren bakım ve onarım işlemlerini gerçekleştirmek üzere usta alımı yapılacaktır. Bu doğrultuda Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere işçi alımı yapılmasına karar verilmiştir. Belediyemiz iştirak şirketi olan TÜRKAY A.Ş. bünyesinde istihdam edilecek işçilerin; en az ilkokul mezunu olması, askerlik görevini tamamlamış olması gerekmektedir” denildi.”

Haber. : Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler