2 hafta önce Hendek Haber

Hendek Kargalı Hanbaba Bölgesi 2. OSB girişinde yer alan ve 2013 yılında başlanan ve kaba inşaatı yapılıp kaderine terk edilen okul o yılın ardından yeniden hayat bulacağını belirtiliyor. Belediyesi, 2. OSB Yönetimi ve SAÜ işbirliğinde yapılacağı belirtilen okul inşaat tarihinde ilkleri barındıracak, 10 yıldır tamamlanamayan projenin tamamlandığını bildiren bil bilgilendirme yayınlandı.

2 hafta önce Spor

Hendek Olimpik Spor Kulübü, U15 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Zafer Kazandı

2 hafta önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Çamlıca Camili Mahallesinde , Mahmutbey Mahallesinde ,  Dikmen Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

2 hafta önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Çamlıca Haraklı Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

2 hafta önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Hüseyinşeyh Mahallesinde , Yeni Mahallede vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

2 hafta önce Hendek Haber

Başkan Alemdar, Hendek Muhtarlarını Ağırladı: İş Birliği ve Katılımcılık Vurgusu

2 hafta önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Kargalı Yeniköy mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

3 hafta önce Hendek Haber

Bugün Mazbatalarını alan Hendek’in Merkez ve Uzak Kırsal Mahallelerin muhtarları Hizmet Bekledikleri Belediye Başkanı Belediye Hizmet Binasında ziyaret etti. Muhtarlara gerçekleştirilen Mazbata Alma Töreni sonrası gerçekleştirilen ziyarette mahallerine 5 yıl süreyle görev yapacak olan muhtarlar belediye başkanlık meclis toplantı salonunda ağırlandı. Bu konuyla ilgili bir bilgilendirmede bulundu.

3 hafta önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Kazımiye Mahallesinde , Servetiyle Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

3 hafta önce Asayiş

İlçemiz Hendek Jandarma ve Polis bölgelerinde kayda geçen trafik ve iş kazası olaylarını sizler için derledik.

Reklam Bloğu Reklam Bloğu