1 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Kazimiye Mahallesinde , Büyükdere Mahallesinde , Güldibi Mahallesinde , Çamlıca Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Kargalıhanbaba Mahallesinde , Pınarlı Mahallesinde, Köprübaşı Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Lütfiye Köşk Mahallesinde , Akova Mahallesinde , Göksu Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Esnaflarından Merhum Mehmet Şahin ve Safiye Şahin’in oğlu, Hüseyin, Tahsin ve Merhum Ekrem Şahin'in yeğeni. Fatih Şahin vefat etmiştir

1 ay önce Hendek Haber

Gerçekleştirilen yerel seçimler sonrasında göreve gelen Yeni Meclis Üyeleri ve Yeni Muhtarlar ile birlikte Hendek Protokolü, Belediye Başkanı Kamu Erkanı ile Bayramın birinci günü yani dün , gerçekleştirilen bayramlaşma merasimi ile bayramlaştı. Gerçekleştirilen tören ile ilgili belediye birimleri şu bilgilendirmede bulundu.

1 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Yeni mahallede vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Esnaflarından Berber Suat Orgun vefat etmiştir.

1 ay önce Hendek Haber

Gerçekleştirilen İlk Meclis Toplantısı sonrasında Belediye alınan karar ve seçilen encümen üyeleri ile belirlenen maddeler görüşüldü. Gerçekleştirilen meclis toplantısı ile ilgili şu bilgilendirmede bulunuldu.

1 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Aksu Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 ay önce Hendek Haber

2024 Yerel Seçimlerinin Ardından Belediye Başkanı Değişti, Başkan İle Birlikte Meclis Üyelerinde de büyük değişim gerçekleşsede, eski meclis üyelerinin bir bölümü yeniden partilerinin listesinden meclis üyesi seçildi. Meclisin süprizi ilçede muhalefet görevi yürüten Ana Muhalefet partisinden 5 meclis üyesinin seçilerek Hendek Meclisinde Muhalefet görevini sürdürmek üzere mecliste yer alması olarak nitelendiriliyor.

Reklam Bloğu Reklam Bloğu