“Genel Başkanımız Sn.Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla gerçekleşen, 'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' programları kapsamında Genel Başkan Yardımcımız Sn.Feti Yıldız, MHP Grup Başkanvekilimiz Sn. Muhammed Levent Bülbül, MHP MYK üyeleri Sn. Nur Tuğba Aktay ve Sn. Bülent Maşaoğlu; Sakarya’yı karış karış gezerek milletimizle kucaklaştı.

Sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine yönelik Hendek Uludere Sosyal Tesislerinde düzenlenen program vesilesiyle davetimize icabet eden Cumhur İttifakının meclis üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerine, Hendek Ziraat Odası Başkanı Sn. Hayri Duran’a, Hendekspor Başkanı Sn. Murat Kaya’ya, Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı Sn. İbrahim Şahin’e, Sakarya Hendek Karadeniz Havalisi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sn. Mehmet Paslı ve yönetimine, kültür derneklerimizin kıymetli yöneticilerine, Tüm Hendek Muhtarlar Dernek Başkanı Sn. Kadir Yağlı ve mahalle muhtarlarımıza, Hendek Kızılay Koordinatörü Sn.Sami Bağdatlı ve ekibine, 1954 Hendekspor Kulübünün yönetici ve teknik ekibine, basınımızın güzide temsilcilerine, parti büyüklerimize, STK’lara yönelik program olmasına rağmen sosyal medyadan takip ederek toplantıya iştirak eden dava arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum.

Program nedeniyle desteklerini esirgemeyen Hendek Belediye Başkanımız Sn.Turgut Babaoğlu’na ve belediye çalışanları ile gönüldaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Türk Milletinin ve Ülkemizin bekası adına mücadele ederek bu kapsamda Sakaryamıza gelerek Milletimizi aydınlatan Genel Başkan Yardımcımız Sn.Feti Yıldız, MHP Grup Başkanvekilimiz Sn. Muhammed Levent Bülbül, MHP MYK üyeleri Sn. Nur Tuğba Aktay ve Sn. Bülent Maşaoğlu’na teşekkürü borç biliyoruz.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE! “
MHP HENDEK İLÇE BAŞKANI 
Burhan NAMLI