Hendek Başpınar Mahallesi 1152. Sokak No:1 İESA İş Merkezinin 1. Nolu Kısımda Açılan Yeni  Menekşe Feyzioğlu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin saat 14:00’de kesilen kurdele ve edilen dualar eşliğinde açıldı. 

Menekşe Feyzioğlu Ağız ve Diş Polikliniği açılışı gerçekleştirildi.Gerçekleştirilen Açılışa ; Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Avukat Muhammet Levent Bülbül’ün yanı sıra 25. Dönem Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Hızır Çağrı Güngör, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, MHP Hendek Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Yılmaz Gürbüz, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar , Bir Önceki Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Bir Önceki Hendek Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Ak Parti Meclis Üyesi Lokman İçöz , Hamit Canlı , Adem Sefa , Recep Yarıcı nın yanı sıra Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Hendek Temsilcisi Murat Polat, Hendek Türk Sanat Müziği Korosu Solist ve Sunucusu Zafer Konuk,  Diş Konusunda tedavi olan, olmuş çok sayıda davetlinin katılım sağladı. 

Açılış Konuşması yapan Hendek Belediye başkanı Turgut Babaoğlu ;

‘’Saygıdeğer misafir konuklar, hanımefendiler, beyefendiler öncelikle ilçemiz de doğmuş büyümüş ve burada meslek hayatına devam eden İlçemizin kıymetli değeri Menekşe hanımefendinin yeni işyerinin açılışına hem kendisi adına hem ailesi adına hoş geldiniz sefalar getirdiniz diliyorum.

İlçemizde başka bir alanda birçoğumuzun yetişmesinde katkıları olan kıymetli bir ailenin ferdi kıymetli Gülsüm öğretmenimiz ve Barlas öğretmenimizinde evlatları olması sebebiyle bizim için ayrıca kıymetli. Kendileride rahatsızlıkları dolayısıyla burada değiller. Allahtan şifa diliyorum geçmiş olsun. Bu vesileyle aramızda bu açılışa katılan çok kıymetli değerlerimiz var başta 25. Dönem değerli Belediye Başkanımız Milletvekili Ali İnci, Yeni yerinde hizmet verecek olan Menekşe Feyzioğlu Ak Parti ve MHP İlçe Başkanları, Geçmiş Dönem Belediye Başkanlığı Yapmış İrfan Püsküllü Bey, Şu Anda Sakarya Milletvekilimiz MHP Grup Başkan Vekili Muhammed Levent Bülbül, Dernek Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları Kıymetli Mensupları, Engelliler Derneği başkanımız, Basın mensuplarımız aramızda,  hepsine Menekşe hanım adına tekrar hoş geldiniz sefalar getirdiniz diliyorum.

Tabi insanın nesli ne iş yapıyorsa kendini geliştirmesi ve sisteme konjonktüre uygun hale getirmesi lazım. Menekşe hanım belki geçmişteki eski yazıhane de kalsa da işlerinde hiçbir düşme olmayacak tam tersine maliyeti düşük işleri çoğalacaktı , ama kendisi günlük gelişmelere konjonktüre uygun şekilde muayenesini geliştirmiş gerek personel gerekse ekipmanlar takviye ederek inşallah evladının da aynı meslekte olması avantajıyla yeni bir projeksiyon kazandırmıştır. Kendisine de Hendek halkı adına teşekkür ediyoruz ilçemize sağlamış olduğu katkılardan dolayı, teşekkür ediyorum.’’

Menekşe Feyzioğlu Ağız ve Diş Polikliniği açılışı gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül’de açılışa katılanlara şöyle seslendi 

Konuşmasında ; ‘’Sevgili Menekşe bu güzel işyerinin kliniğinin açılışın dan ötürü tekrar sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Değerli insanlar beyefendiler hanımefendiler buradalar. Tabi Hendek itibariyle gelişmeye son derece açık  ilçe şehir. Daha da ileriye taşıyacak takdire şayan diye düşünüyorum. Bunlar şehrimize katma değer oluşturan müesseselerdir. Sayın Başkanımızın dediği gibi üstüne koyarak, yerinde durmayarak , kazandığını kendi işine mesleğine , halkına hizmet için değerlendirmek herhalde çok önemli bir iş olsa gerek. Bu açıdan biz de kendilerini tebrik ediyoruz. İşlerinde başarılar , bereketli, hayırlı kazançlar diliyorum. İnşallah milletimizde , hayırlı bir şekilde ihtiyaçlarını giderir tedavisini olur. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum hoş geldiniz şeref verdiniz  hayırlı olsun diliyorum , saygılarımı sunuyorum.b ’’ dedi

Açılışta bir birinden güzel eserleri Seslendiren Kocaeli S.Ş.T. Sahne Sanatları müzisyenleri açılışa katılanlara müzik dinletisi sunarken, konuklara ikramlarda bulunmasının ardından Poliklinik teşrifleriyle son buldu.