BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ZORLUKLARLA MÜCADELE

Başkan Babaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; Hayatın anlamını, zorlukları ve bu zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri ve paylaşmayı bize öğreten, ailemizi koruyucu babalarımız en kıymetli varlıklarımızdır. Varlıklarıyla bize güç veren babalarımız, sevgisi ve şefkatiyle ömrünü ailesine vakfetmiştir.

KENDİNDEN ÖNCE

Ömrünü ailesinin daha iyi ve güzel olması için ayıran bir babanın bu dünyada isteyeceği tek şey ise, evladına güvenli ve sağlam bir gelecek kurmaktır. Hayalinde bile kendinden önce ailesini düşünen babalarımız ve annelerimiz en kıymetli hazinemizdir. Asla saygıda kusur etmemeli onlar için çok çalışmalıyız.

ŞEHİT BABALARI

Babalarımızın bizler için ne kadar değerli olduğunu onlara her zaman hissettirelim. Her çocuğun babası bir kahramandır ve dünyanın en güçlüsüdür. Bu vesileyle vatan uğruna evladını şehit verdikten sonra, ‘Vatan sağ olsun’ diyen Şehit Babalarımızın ellerinden öpüyorum.

RAHMETLE ANIYORUM

Bu duygu ve düşüncelerle Şehit Babalarımız, rahmetli babam ve hayatını kaybeden babalarımız başta olmak üzere, tüm babalarımızın Babalar Gününü kutlarım. Tüm kahraman babalarımızın aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirmelerini diliyor, saygılar sunuyorum.