2 - 7 Mart Tarihlerinde Hendek İlçesinin Jandarma Bölgelerinde meydana gelen ve kayda geçen 7 iş kazası ve 2 trafik kazası olayı ile ilgili asayiş bültenine yansıyanları sizler için derledik. 

TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA  (JANDARMA TRAFİK)

Hendek - Kocatöngel Mahallesinde, 06 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat:17.30 sıralarında, C.Ş.(1967’d.lu/E) yönetimindeki araç ile seyir halinde iken, karşı istikametten gelen A.O.(2000’d.lu/E) yönetimindeki motosiklet ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada, (3) kişi yaralanmıştır. Motosiklet sürücüsü A.O hayati tehlikesi bulunmaktadır. Olay ile ilgili Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

TEK TARAFLI MEYDANA GELEN YARALAMALI TRAFİK KAZASI (JANDARMA TRAFİK)

Hendek - Kahraman Mahallesinde, 06 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat:00.05 sıralarında, S.C.(1957’d.lu/E) yönetimindeki araç ile seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybederek bariyere çarpması sonucu meydana gelen kazada, (1) kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI (6 OLAY)

Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, 07 Mayıs 2024 Salı günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (6) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI

02.05.2024 günü Akova Mah. … Caddesi üzerinde bulunan iş yerinde Müşteki S.K.(E.1998) isimli şahıs çuval paketini bıçakla açarken parmağından yaralandığını olay ile ilgili herhangi bir şikayetinin olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.