Hendek Kazımiye Mahallesinden

Kazımiye Mahallesinden Muammer Çatal’ın eşi, Serdar Çatal’ın annesi, Muzaffer Cesur, Yavuz İşyar ve Metin Ergüven’in kayınvalidesi, Fahriye Çatal vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Saat 12.00 ‘de Kazımiye Mahallesi Arpacık Sokaktaki hanesinden alınarak Kazımiye Mahallesi Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Kazımiye Mahallesi Aile kabristanlığına Defnedilecektir. 

Adres. : Kazımiye Mahallesi Arpacık Sokak


Hendek Süleymaniye Mahallesinden

Aslen Süleymaniye Mahallesi’nden olup Yenimahalle’de ikamet eden, merhum Adem ve Fatma Arık’ın kızı, Merhum Gazi Ahmet Arık ve Nezahat Diler’in kardeşi, Ali ve Saadettin Arık’ın ablası, Kerim ve Gürkan Arık’ın annesi, Melahat Arık vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00’de Yenimahalle  2230. Sokak Sosyal Hizmetler Binası arkasındaki hanesinden alınarak Süleymaniye Mahallesi’ne getirilecek kılınacak Cuma Namazına müteakip Süleymaniye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Adres. : Yenimahalle 2230. Sokak Sosyal Hizmetler Binası arkası

Hendek Uzuncaorman Mahallesinden

Uzuncaorman Mahallesinden Merhum Remzi Döğer’in oğlu, İlhan Döğer ve Metin Döğer’in kardeşi, Taner Döğer’in babası, Ömer Döğer vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Uzuncaorman Mahallesi Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Uzuncaorman Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Adres. : Uzuncaorman Mahallesi

Hendek Kazımiye Mahallesi ,  Süleymaniye Mahallesi vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz