Yaklaşık Yüz Binlik nüfusa doğru artış gösteren ilçemiz Hendek’te Salı pazarı ve çevresindeki parklanma sorununa parmak basan Ramazan Sürekçioğlu, yaşananları 12 dakikalık sürede Salı pazarı çevresinde yürüyerek tüm detaylarıyla paylaştı.

Belediye Araçlarının yanlış parkları, vatandaşların yanlış parkları ve diğer tümü bu videoda…

Salı günü kurulan Hendek Salı pazarının gününün yanlış bir gün olduğunu belirten Ramazan Sürekçioğlu salı pazarı gününün Cumartesi veya pazar gününe alınması durumunda bölgede yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçilerek, parklanmaların düzene gireceğini iddia ederek, yerel yönetimleri göreve davet etti…

Ayrıca Belediye Araçları nın kamu Malına ve dubalara zarar vererek park ettiğini de fark eden Ramazan Sürekçioğlu konunun ne denli büyük bir ehemmiyete sahip olduğunu belirterek şunları söyledi.

10 Tane kurumun bir arada bulunduğu hendek Ticaret Merkezi Çevresinde yapılacak gün düzenlemesi sonrasında, bölgede park eden araç sayısının yarı yarıya düşeceğini belirten Sürekçioğlu, Hafta içi araçların parklanma oranı ile Salı günü yaşanan yoğunun bir birine çok yakın olduğunu, sorunun Salı Pazarını Cumartesi veya Pazar gününe alınarak çözüle bileceğini belirti.

Ayrıca 12 dakikalık Salı Pazarı Park Sorunu videosunda bir çok Kamu personeli ve Muhtara Raslayan, Sürekçi oğlu konuya bu video ile dikkat çekti ve salı pazarının cumartesi veya pazar gününe alınması tüm sorunun çözüleceğini iddia etti.

‘Pazarcının Menfaati Yüzbin Nüfusa doğru ilerleyen Hendek Halkının Menfaatinden daha mı baskın gelmektedir.’ diyen sürekçi oğlu, Ayrıca Şehir Plancıları ve Belediye Yöneticilerine de seslenerek, durumun çözümü için yetkilileri topyekün göreve davet etti.