KAMPA GİREN KARATECİLERE BAŞKAN BABAOĞLU’NDAN MORAL

30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında Balıkesir’de yapılacak olan, ‘Ümit Genç U21 yaş altı Karate Şampiyonası’ öncesi birçok ilden sporcular Hendek’te kampa girdi. Karatecilerle bir araya gelen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu turnuva öncesi sporculara başarılar dileyerek moral verdi.

30 AĞUSTOS-3 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA

Sakarya başta olmak üzere Ankara, İstanbul, Kocaeli, Sivas, Isparta, Diyarbakır ve Van gibi illerden gelen yaklaşık 40 sporcu Balıkesir’de düzenlenecek olan Ümit Genç U21 yaş altı Karate Şampiyonası öncesi Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcularıyla birlikte Hendek’te hazırlık kampına başladı. Kampa giren sporcular, çalışmalarını aralıksız sürdürerek zirveye çıkmayı hedefliyor. Yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren U21 yaş altı sporcuların, hedefi Balıkesir’deki turnuvadan başarılı sonuçlarla dönmek.

Hendek’te kampa giren karateciler ziyaret etti.

BAŞKAN BABAOĞLUNA TEŞEKKÜR ETTİLER

Kamp yapan heyetle yakından ilgilenen Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Nurkan Kayacık, “Sporcularımızı sıkı bir çalışma dönemine aldık. Milli Takım eski Teknik Direktörü Cengiz Çınar ve Okan Aksu hocalarımızla birlikte Balıkesir’deki müsabaka öncesi hem fiziksel hem de mental açıdan güzel bir antrenman programı hazırladık. 30 Temmuz Cumartesi günü kamp programımız sona erecek sporcularımızın moral ve motivasyonlarını yüksek tutarak turnuvadan güzel bir sonuç ile döneceğiz inşallah. Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na teşekkür ediyoruz. ” dedi. Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcularıyla birlikte Hendek’te güzel bir antrenman programına girdiklerini ifade eden antrenör Cengiz Çınar ve Okan Aksu ise, “ Sağ olsun Başkanımız Sn. Turgut Babaoğlu bizlerden desteğini esirgemedi. Kendisine desteklerinden dolayı ve sağlamış olduğu imkanlardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Hendek’te kampa giren karateciler ziyaret etti.

BAŞKAN BABAOĞLU: ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

Kamp yapan sporcularla bir araya gelen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Sakarya’mıza ve Hendek’imize hoş geldiniz” diyerek söze başladı. Başkan Babaoğlu, “Bizim Belediye Başkanlığı görevine seçilmemiz gibi sizlerde ülkemizde karate sporu ile ilgilenen birçok sporcu arasından seçilmiş kişilersiniz. Bizim gibi sizlerin de sorumluluğu çok fazla. Sırtınızda Türkiye yazıyor, göğsünüzde Türk bayrağı taşıyorsunuz. Bu gerçekten çok gurur verici. Her birinize tek tek başarı diliyorum. Sizlere güveniyoruz. Sizleri burada görmekten çok mutluyuz. Hendek’in sporun kalbi ve merkezi olduğunu bir daha göstermiş olduk” diyerek sporculara Balıkesir’deki turnuva öncesi moral verdi.

Başkan Babaoğlu’nun ziyareti ile mutlu olan sporcular Babaoğlu’na teşekkür temennilerini ileterek, “Şampiyon Türkiye” sloganları attılar.