Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü liderliğinde, şehrin yönetiminde yeni bir dönem başlıyor. Nisan ayının olağan Meclis toplantısı, 9 Nisan Salı günü saat 10:00’da Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah / Toplantı Salonu'nda gerçekleşecek.

Yenilik ve Değişimin Adresi: Nikah ve Toplantı Salonu

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü'nün başkanlığında gerçekleşecek olan yeni dönemin ilk meclis toplantısı, önemli gündem maddeleriyle dolu. Nisan ayı olağan meclis toplantısında, 14 önemli madde görüşülerek meclis üyelerinin oylarına sunulacak.

Atatürk Parkı içerisinde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah / Toplantı salonunda gerçekleşecek olan bu önemli toplantı, şehrin geleceği adına büyük önem taşıyor. Meclis gündemi, belediyenin resmi web sitesi üzerinden düzenli olarak yayınlanacak ve tüm vatandaşlarımızın erişimine açık olacak.

Hendek Belediyesi, bu yeni dönemde halkının beklentilerine ve şehrin ihtiyaçlarına daha etkin ve verimli bir şekilde cevap verecek adımlar atmaya hazırlanıyor. İlk meclis toplantısı, bu kararlılığın ve vizyonun somut bir göstergesi olarak, şehrin geleceğine ışık tutacak.