Bir Süre önce çukurların ne denli önemli olduğu ve nedenli büyük kazalara sebebiyet verdiğini fark eden Hendekli Ramazan Sürekçioğlu çözümü kendi girişimleriyle buldu. 

Son zamanlarda ilçe merkezi ve çevresinde çoğalan çukurlar sürücülere zor anlar yaşamaktaydı. 

Kimi çıkarlar ise gece yeteri kadar aydınlatmanın bulunmamasından ötürü fark edilmiyor ve maddi hasarlı kazalara sebebiyet vermektedir. 

Çareyi çuval şeklinde hazırlanmış hazır asfaltı kendi imkanlarıyla çukurları doldurmak bulan Ramazan Sürekçioğlu, her hafta Hendek’in önemli yoğun caddelerinde yer alan çukurların doldurulması için mesai harcıyor. 

Son olarak uyguladığı çukurla ilgili olarak “Bir dost sohbeti esnasında bu çukurdan ötürü. Birçok araç lastiğinin yarılarak patladığını öğrendim ve hemen çözüm üretebileceğimiz ifade ettim   şaşırdılar. Bagajı da bulunan hazır asfalt ile çukuru 15 dakikada temizleyip doldurdum  çözüm sağladık .Bahane üretmek yerine çözüm üretmek her zaman  daha güzeldir. M.R.S” dedi. 

Yoldan geçmekte olan sürücülerin övgüsüylede karşılaşan Sürekçioğlu, problemlere bahane yerine çözüm üretmek gerektiği için bu çukurları dert edinerek kendi imkanlarıyla çözüm ürettiğini belirti.