Hendek Milli Eğitim Müdürü Murat ÇEKİÇCİOĞLU, Hendek Uzuncaorman Murat Nişancı Ortaokulu'nu ziyaret ederek, öğrenciler tarafından hazırlanan Dilimizin Zenginlikleri Projesi sergisini inceledi.

Hendek Uzuncaormanda Dilimizin Zenginlikleri Sergisi düzenlendi

Milli Eğitim Müdürü ÇEKİÇCİOĞLU, öğrencilerin dil zenginliği konusundaki çalışmalarını yerinde görmek ve projeye verdikleri emeği takdir etmek amacıyla okulu ziyaret etti. Okulun ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, öğrencilerin dil becerilerini geliştirmeye yönelik hazırladıkları sergi, ziyaretçilere dilin kapsamlı dünyasını keşfetme fırsatı sundu.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrenciler, Türkçe dilinin zengin sözcük dağarcığını, deyimleri, atasözlerini ve dilbilgisi kurallarını içeren bir sergi oluşturarak öğrendiklerini pratiğe döktü. Milli Eğitim Müdürü, öğrencilerle etkileşimde bulunarak projelerini detaylı bir şekilde inceledi ve öğrencilere teşekkür etti.

Hendek Uzuncaormanda Dilimizin Zenginlikleri Sergisi düzenlendi

ÇEKİÇCİOĞLU, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmeye yönelik gerçekleştirdikleri bu proje, dilimizin zenginliklerini daha iyi anlamalarına ve kullanmalarına katkı sağlıyor. Eğitimde bu tür projelerin desteklenmesi, öğrencilerimizin yaratıcılıklarını ve dil bilgilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. Okulumuza ve öğrencilerimize bu değerli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Hendek Uzuncaorman Murat Nişancı Ortaokulu öğrencileri, yapılan ziyaret ve sergi incelemesi sonrasında duydukları memnuniyeti ifade ederken, Milli Eğitim Müdürü'nün okula gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiler.