İlçede yer alan ve Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı Kurum Kuruluş ve daire amirlerinin yanı sıra Muhtarlar Yeni Milli Eğitim Müdürü Engin Kahraman’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular. 

Hendek Milli Eğitim Müdürüne  hayırlı olsun ziyaretleri başladı…

Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir YAĞLI ve yönetim kurulu ve Hendek Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Recep Ali Aydın ile birlikte Hendek Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda Yeni Müdür Engin Kahraman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Diğer Bir Hayırlı olsun ziyaretini ise Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı dan gelirken, Hendek Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Cafer Demir’in yanı sıra Hendek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim BAYLAN ve Gazete Turgay Özbalkan da hayırlı olsun ziyaretinde bulunan isimler arasında yer aldı. 

Hendek Milli Eğitim Müdürüne  hayırlı olsun ziyaretleri başladı…

Ziyaretlerin birkaç ay sürmesi beklenirken, yeni eğitim ve öğretim yılında yaşanan müdür değişikliği sonrası okullardaki son durumla ilgili olarak Yeni Müdür Engin Kahraman dan Hendekli velilerin beklentilerinin oldukça yüksek olduğu öğrenildi.