Türk Kızılayı Hendek Şubesi, Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kızılay Hendek Gençlik Kollarına İftar Yemeği Verdi

Türk Kızılayı Hendek Şubesi, yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları tarafından Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kızılay Hendek Gençlik Kolları'na iftar yemeği düzenlendi. İftar etkinliği, Hendek Şehit Ali Gaffar Okkan Camii Yerleşkesi'nde bulunan Türk Kızılayı Hendek Şubesi'nde gerçekleştirildi.

Hendek Kızılay İftar da buluştu

Yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları temsilcileri ve gençlik kolları üyelerinin katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya gelen Türk Kızılayı Hendek ailesi, birlik ve beraberlik içinde Ramazan'ın bereketini paylaştı.

Hendek Şube Başkanı Aydın Birinci, yapılan iftar etkinliğiyle ilgili olarak şunları dile getirdi: "Biz büyük bir aileyiz. İftar menümüzü karşılayan yönetim kurulumuza teşekkür ederiz. İyilikte buluştuk ve kocaman bir aile olduk. İyiki varsın Kızılay." Birinci'nin ifadeleriyle etkinlik, Kızılay'ın dayanışma ve yardımlaşma ruhunu bir kez daha gösterdi.

Hendek Kızılay İftar da buluştu

Türk Kızılayı'nın bu tür etkinlikleri, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi ve toplumsal dayanışmanın güçlenmesine önemli katkılar sağlıyor. İftar yemeği etkinliği, Türk Kızılayı'nın insani yardım ve sosyal hizmet faaliyetlerinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.