İlçemiz Hendek Devlet Hastanesine çeşitli tedaviler için giden hasta yakınlarından asansörlerin stabil çalışmadığını bildiriyor…

Hendek Devlet Hastanesinin üst katlarına ulaşımı sağlayan ve birçok bölüme basamak çıkmakta güçlük çeken yaşlı vatandaşların özellikle yoğun kullandığı asansörlerden şikayetler gün geçtikçe artıyor. 

Dün gelen Hendek Haber ihbar hattımıza ulaştırılan hastanelerin çalışmadığını paylaşan bir hasta yakını şunları  belirterek şikayetini bugün yeniledi.

Hendek Hastane asansörlerinden şikayetler yükseliyor

“Dün üst katta bir yakınımı getirdi, çıkarken basamakları güçlükle çıkan bildik, kan verdik muayene olduk, çıkarken çalışmayan asansörler nedeniyle basamaklarda bekleye bekleye hastamı 2 kata çıkarabildim, aynı durumu bizimle bir çok kişi yaşadı, kimi basamak korkuluklarını tutarak katlara ulaşırken kimi dakikalarca merdiven basamaklarında oturmak durumunda kaldı. Bu durumu hastane yönetimi görmüyormu, bu benim başıma ikinciye geliyor geçen ay da dengeldim bu duruma, çalışmayacak ise neden o asansörler var, sürekli sıkıntı neden yaşanıyor ? . Bugün yine hastaneye geldim, bu kez 2 asansörden 1 tanesi çalışıyor. Onuda yoğunluk nedeniyle 5 dk beklemeyen hasta ve hasta yakınları hastalarını merdivenlere yönelerek poliklinik lere ulaşmak zorunda kaldı. Nedir bu asansörlerden çektiğimiz , bir yetkili bu duruma dur desin her hastaneye gelişimde yaşlı hastalara çektirilen bu durumun önüne geçilmeli.” dedi…

Hendek Hastane asansörlerinden şikayetler yükseliyor

Sağlık standartlarının oldukça artığı günümüzde, Hendek Devlet Hastanesinde yaşanan bu sıkıntının çözülmesi için Haber ihbar hattına ulaşan bu durumun çözülmesini isteyen hasta yakını yetkililerden böyle yardım istedi.