İlçemiz Hendek de meydana gelen asyaiş olaylarını sizler için derledik.

TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE ÖLDÜRME (POLİS TRAFİK)

Hendek - Beylice Mahallesinde, 22 Temmuz 2022 Cuma günü saat:16.30 sıralarında, Y.T.(1969’d.lu/E) yönetimindeki araç ile seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan bariyerlere çarparak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada (1) kişi sevk edildiği hastanede ölmüş, (2) kişi ise hayati tehlikesi olacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

TEK TARAFLI MEYDANA GELEN YARALAMALI TRAFİK KAZASI ( POLİS TRAFİK)

Hendek - Hendek Mahallesinde, 21 Temmuz 2022 Perşembe günü saat:23.10 sıralarında, G.İ.(1977’d.lu/E) yönetimindeki araç ile seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafında bulunan bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

18.07.2022 günü meydana gelen olayda H.H.(E.1994) isimli şahsın kullandığı 06 TH ** plakalı araç ile Bayraktepe caddesinden D-100 istikametine giderken karşı istikametten gelen kamyon ile yan yana geçtiği sırada caddeden karşıdan karşı kullandığı elektrikli motosiklet ile geçen Z.G.(K.2008) isimli şahsa çarpması ile kaza meydana gelmiş olup, konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

19.07.2022 günü Başpınar Mah. Teğmen Gökhan Yaşartürk Caddesi üzerinde E.B.E. isimli bisikletli çocuğun bisikleti ile 34 BBY ** plaka sayılı M.T.S.(E.1989) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan araca çarpması sonucu meydana gelen kaza olayı ile ilgili tahkikata başlanmıştır