HENDEK BELEDİYESİNDEN UYARI: SON GÜN 30 KASIM

Hendek Belediyesi, Çevre Temizlik ve Emlak Vergilerinin 2. taksit ödemelerinde son günün "30 Kasım Çarşamba günü” olduğunu hatırlatarak mükellefleri uyardı.

SON ÖDEME 30 KASIM 2022

Hendek Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “1319 sayılı Emlak Vergisi kanununa göre ve 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanununun mükerrer 44. maddesi gereği çevre temizlik vergisi 2.taksidi son ödeme günü 30 Kasım 2022 Çarşamba gününe kadardır. Mükelleflerin mağdur olmamaları ve cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini 30 Kasım 2022 Çarşamba gününe kadar ödemelerini gerçekleştirmeli, ayrıca mükelleflerimizin eksik veya yersiz ödeme yapmaları adına beyan bilgilerini kontrol ettirmeleri gerekmektedir.

Hendek Çevre Temizlik ve Emlak Vergilerinde son gün duyuruldu

GELİRLER SERVİSİ

Ödemelerinizi belediyemiz Ticaret Merkezinde bulunan(Ek hizmet binası) ödemede tek nokta olan gelirler servisine 30 Kasım 2022 saat 17.00’a kadar yapabilirsiniz. Ayrıca vatandaşlarımız vergi ödemelerini belediyemiz resmi web sayfası olan web adresindeki e-belediye bölümünden sicil veya TC numarası girerek kredi kartı ile de ödeyebilirler" denildi.

Haber : Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Basın Bülteni