ENGELLİLER HAFTASINDA COŞKU DOLU ETKİNLİK 

Engelliler Haftası nedeniyle Hendek Gençlik Merkezi (HGM)’de eğlence ve yemek programı düzenlendi. Programa katılan davetliler Karadenizli Yerel Sanatçı Meryem Akyüz’ün şarkılarına eşlik edip oyunlar oynayarak eğlenceyi doyasıya yaşadılar.

HENDEK GENÇLİK MERKEZİ’NDE

Hendek Belediyesi 10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Hendek Gençlik Merkezi (HGM)’de eğlence ve yemek programı düzenledi. Düzenlenen programa Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü şehir dışında toplantıda olması nedeniyle katılmazken, Belediye Başkanını temsilen Hendek Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Altuntaş, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’nün kıymetli eşi Dilek Püsküllü hanımefendi, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Birim müdürleri, Özel gereksinimli öğrenciler ve öğretmenleri ile Engelli bireyler ve aileleri katıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Altuntaş ve Belediye Başkanını İrfan Püsküllü ‘nün eşi Dilek Püsküllü Hanımefendi, engelli bireyler ve aileleriyle yakından ilgilenip masaları tek tek dolaşarak hoş geldiniz diyerek günün anısına fotoğraf çekildi.

Engelliler Haftası Hendek’te Düzenlenen Etkinlikle Kutlandı.

HENDEK BELEDİYESİ OLARAK HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Programda konuşan Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Altuntaş, engelliler haftası nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, “Hendek Belediye Başkanımız Sayın İrfan Püsküllü şehir dışında toplantıda olması nedeniyle programa katılamadı. Sizlere selamını ileterek, Hendek Belediyesi olarak yılın sadece bir günü değil her günü sizlerin yanında olduğumuzu belirtmemi istedi. Hendek Belediyesi olarak engelli bireylerimizin toplum içinde tam katılımını sağlamak için yapılan her türlü çalışmaya destek vermeye devam edeceğiz. Hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Engelliler Haftası Hendek’te Düzenlenen Etkinlikle Kutlandı.

Yenilen yemeğin ardından Karadenizli Yerel Sanatçı Meryem Akyüz’ün şarkıları eşliğinde dans edilip oyunlar oynandı. Keyifli akşam geçiren davetliler program sonunda Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’ye etkinlik adına teşekkür etti.’

Haber  : Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler

Editör: Hendek Haber