Son günlerde hendekte kendime göre gördüğüm yıllardan beri süregelen ve günümüz dönemindeki eksiklikler ile alakalı bir çok eleştiri ve öneri iceren paylasimlarda bulundum ve devam edeceğim .

Ben elestiri yapılırken. Bazı kesimlerin  mutlukuktan agizlarinin kulaklarına vardığına da şahit oldum .

Lakin karıştırdıkları anlayamadıkları bir şey var .

Ramazan Surekcioglu dolmuşa binmez, gaza gelmez, birileri sevinecek ,yada üzülecek diye taraflı yorum yapmaz , Kurumlardan, siyasilerden  şahsi menfaat beklemez minnetsiz dir.

Gün geldiğinde taraf olanlar  icin benim paylaşımlarım onları  mutlu edebilir lakin o eleştirilerim onların  yönüne döndüğünde ise tavirlarini  değiştirilir ancak arkadaşlıktan çıkarırlar. Beni yalakalıkla itham ederler Buda onların  kişiliğini belirler 

Ben dün ne idiysem bugün de aynıyım. Yarında aynı olacağım 

Bu hiçbir zaman değişmeyecektir ben gazeteci değilim. Reklam peşinde koşmam , matbaacı değilim iş yapıp fatura kesmek istemem mutahit değilim imarda iskanda  ayrıcalık beklemem siyasi değilim   yakınlarima yada şahsıma menfaatler çıkarlar beklemem.

1 oyla kimseyi esir almaya kalkmam. Ama doğru olduğuna inandığım  her sözü direk söylerim. Darılan darilir kırılan kırılır . Gerçekler acıdır .

Elestilerimdeki amacım gayem  gelişmiş modern insana dayalı yaşanabilir refah seviyesi yüksek  şehir planlamalari konusunda parmakla gösterilebilecek kaldırımların araçlardan ve ticari işgallerden  arındırıldığı , araç yollarının da saygisiz insanlardan arındırıldığı  huzurlu Yasamin örnek  şehri HENDEK görmek ve bu şehrin bir yeri olarak  yaşamak istediğimdendir. .

Bana menfaati yada gönlünün hoş olması için yakın görünenler. Varsın uzak olsunlar . 

Benim dilim keskindir buda böyle bilinmelidir .
M.R.S