TÜGVA Hendek Temsilciliği tarafından Hendek Melek Nişancı Huzurevi işbirliği ile yürütülen "Çınarlarımızdan Yeni Nesillere Tavsiyeler" Projesi kapsamında huzurevi sakini Şakir Alimoğlu, 23 Aralık Cuma günü Hendek Şehit Mahmutbey Ortaokuluna konuk oldular.

TÜGVA Hendek Temsilciliği tarafından Hendek Melek Nişancı Huzurevi işbirliği ile yürütülen "Çınarlarımızdan Yeni Nesillere Tavsiyeler" Projesi kapsamında huzurevi sakini Şakir Alimoğlu, 23 Aralık Cuma günü okulumuza konuk olarak öğrencilerle söyleşide buluştular

"Çınarlarımızdan Yeni Nesillere Tavsiyeler" Programı Hendek'te gerçekleştirildi

Söyleşiye Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yenilmez, Hendek Melek Nişancı Huzurevi Müdürü F. Nurhan Avcı, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Gülşen Fatma Dursun ve TÜGVA Hendek Temsilcisi Bulut Menteş de katıldı. 

Yaşam öyküsünü kısaca anlatarak başlayan Şair Alimoğlu, öğrencilerimize yaşamından kesitler sunarak tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerimizin ilgi ve dikkatle takip ettiği söyleşinin sonunda katılımcılar Alimoğlu'nu uzun süre ayakta alkışladı. 

"Çınarlarımızdan Yeni Nesillere Tavsiyeler" Programı Hendek'te gerçekleştirildi

Ardından öğrencilerimize hitap eden Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu, söyleşiden oldukça keyif aldığını ve kendi adına kazanımlar elde ettiğini dile getirdikten sonra öğrencilerimizin dile getirilen tavsiyeleri dikkate almaları gerektiğini vurguladı. 
Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ardından söyleşi sona erdi.