YORULMAYACAĞIZ, DURMAYACAĞIZ

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve yardımcılarıyla birlikte mahalleleri gezerek çalışmaları inceleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, çalışmaları anlattı. Geziler sırasında Namlı, “Dinleyeceğiz, daha çok çalışacağız, yorulmayacağız” derken Başkan Babaoğlu ise, “ Hendek’imizin her karışında izimiz var. Sorunlar çözülüyor, sokaklar yenileniyor” dedi. Babaoğlu Hallaç-Sivritepe yolunda sıcak asfalt seriminin başlayacağını da duyurdu.

Büyükşehirin Hendek Mahalleleri yaptığı asfalt çalışma gezerek incelediler...

SAHA GEZİLERİ VE TEMASLAR

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı; saha gezileri kapsamında belediye çalışmalarının yapıldığı mahallelerde vatandaşları dinleyip sorunları dinlemeye devam ediyor. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve beraberindeki heyet, ilk olarak Bayraktepe’de alt yapı çalışmasını, ardından Hallaç’ta cami meydan/şadırvan düzenlemesini ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile yapılan protokolle Hallaç mahallesinde asfaltlama öncesi çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Babaoğlu ve MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı son olarak ise Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Çobanyatak mahallesi grup yolunda tamamlanan asfaltlama çalışmaları inceleyerek çalışmalar adına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye teşekkür etti. Geziler sırasında mahallelerinin ileri gelenleri, mahalle sakinleri, muhtarlar ve Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran, Başkan Babaoğlu ve Başkan Namlı ile görüştü. Çalışmaların yanı sıra vatandaşlardan gelen tüm talepleri sahada yerinde dinleyen Başkan Babaoğlu, ekiplere anlık olarak talimatlar verirken vatandaş hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Büyükşehirin Hendek Mahalleleri yaptığı asfalt çalışma gezerek incelediler...

BURHAN NAMLI: HENDEK EHLİNE EMANET

Babaoğlu ile birlikte vatandaşları bilgilendiren ve ülke gündemi hakkında gelen soruları cevaplayan MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, “ Hendek Belediyesi Hendek’in hangi mahallesinde sorun varsa tek tek çözüyor. Çok şükür Cumhur İttifakının gücüyle her gün yeni eserler Hendek’imize kazandırılıyor. Hayatın her alanında olduğu vatandaşımızı dinliyor, eksiklik varsa değerlendiriyor, acilen düzeltme yoluna gidiyoruz. Hendek ehline emanet diyoruz. Milliyetçi Hareketin yerel yöneticilik anlayışına uygun olarak insan odaklı, gönül gönüle eser siyasetinin yapıldığını görmek bizleri mutlu ediyor. Sahada vatandaşlarımızla olmaya devam edeceğiz. Dinleyeceğiz, daha çok çalışacağız, yorulmayacağız. Partimizi, belediyemizi, ilkelerimizi, Cumhur İttifakını anlatmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

BAYRAKTEPE’YE ALT YAPI

Burhan Namlı’nın ardından Bayraktepe’de başlayan yağmur suyu hattı çalışması hakkında konuşan Başkan Babaoğlu, “ Bayraktepe mahallesi 7052 ve 7041 sokaklarda yapılacak olan 600mm çapında yağmursuyu hattı ile yoğun yapılaşma sonrası ortaya çıkan ve uzun zamandır şikayetlere konu olan yağmursuyu problemleri çözülecektir. Hendek Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi özellikle alt yapıya da büyük önem verdik. Yaptığımız çalışmalarla nerede sorun varsa neşteri vurduk, vurmaya devam ediyoruz. Birileri gibi boş konuşmuyor, bu yatırımlarla halkımızın yanında oluyoruz. Hendek’i geleceğe taşıyoruz. Su baskını yaşanan noktalarda da yaptığımız yatırımlarla bu sorunu en aza indirmeye çalıştık” ifadelerini yer verdi.

Büyükşehirin Hendek Mahalleleri yaptığı asfalt çalışma gezerek incelediler...

SICAK ASFALT TAM GAZ

Hallaç’ta cami önü kilitli parke çevre düzenlemesi, şadırvan ve tuvalet yenileme ile mahalle meydanı projesini tamamladıklarını ifade eden Başkan Babaoğlu, “ Sakarya Büyükşehir Belediyemizle yapmış olduğumuz protokol kapsamında ise Hallaç-Sivritepe arasında bulunan 1.6 kilometre uzunluğundaki yol sıcak asfaltla buluşacak. Asfalt öncesi yol bakım ve malzeme serim işlerini gerçekleştirdik.  Cumhur İttifakımızın belediyesi olan Büyükşehir Belediyemizde birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sakarya’mız emin ellerde, Hendek emin ellerde. Başkanımız Ekrem Yüce sağ olsun Hendek’imizin ne ihtiyacı varsa kırmıyor, gece gündüz demeden hemen destek veriyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Grup yollarımız asfaltlanıyor. Çobanyatak yolu da tamamlandı. Şimdi Hallaç-Sivritepe yolu asfaltlanacak ve böyle böyle tüm mahallelerde devam edecek. Bizlerde hem asfalta yardım ediyor, hem de ara sokaklarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın tüm taleplerini biliyoruz. Sırayla her biri çözüme kavuşturacağız” dedi.