Kırktepe mahallesinden

Kırktepe mahallesinden Mustafa Yetim’in eşi Hasan Yetim ve Merhum Osman Yetim’in kız kardeşi, Senem Tokgöz’ün halası, Saniye Yetim vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kırktepe Mahallesi Caminde kılınacak öğle Namazına müteakip Kırktepe Mahallesi aile Kabristanlığına defnedilecektir.
Merhumeye Allahtan Rahmet Acılı Ailesi ve Yakınlarına Başsağlığı Dileriz.

Hendek Eski Akova Muhtarı

Eski Akova Muhtarı Merhum Ali Habipoğlu’nun eşi, Musa, Mustafa ve Merhum İsa Bilgiçli’nin ablası, Mustafa Habipoğlu’nun yengesi, Ali Bilgiçli ve merhum Mehmet Bilgiçli’nin Halası, Sadık Köstereli, Yaşar Güngen, Suat Üstün ve Şaban Tütüncünün Kayınvalidesi Müyesser Habipoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Merkez büyük Camiinde kılınacak ikindi namazına müteakip İlçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.
Merhumeye Allahtan Rahmet Acılı Ailesi ve Yakınlarına Başsağlığı Dileriz.

Hendek Akova Mahallesinden 

Akova Mahallesinden Merhum Hacı Muzaffer Köstereli’nin oğlu, Merhum Hayri Köstereli’nin kardeşi, Merhum Lütfü Köstereli’ ve Sedat Köstereli’nin Abisi, Muzaffer Köstereli’nin babası, Lütfü Köstereli’nin amcası, Yalçın İnan, İbrahim Yüksel, Tuğrul İslam ve Kadir Karadağın kayınpederi, Mustafa Köstereli vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Akova Mahallesi Hantek Camiinde Kılınacak Öğle namazına müteakip Akova Mahallesi Cennet Aile kabristanlığına defnedilecektir. Adres: Akova Mahallesi Hantek Konutları  Şehit Yusuf Köstereli Caddesi Eski Turhan tesisleri sok 

Hendek Puna Martinler Mahallesinden

Puna Martinler Mahallesinden Merhum Hacı Ali Bostancı’nın oğlu, Hasan ve Burhan Bostancı’nın kardeşi, Hüseyin, Yusuf ve Mehmet Bostancı’nın amcası’nın oğlu, Onur ve Ömer Bostancı’nın Babası, Orhan Bostancı vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Puna Martinler Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Puna Ortaköy Aile kabristanlığına defnedilecektir. Adres: Puna Martinler Mahallesi

Hendek Kırktepe mahallesinden ,  Akova Mahallesinden  ,  Puna Martinler Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.