Hendek Aşağı Hüseyin Şeyh Mahallesinden

Aşağı Hüseyin Şeyh Mahallesinden Merhum Sabri, Merhum Sadettin ve Merhum Selahattin Akın’ın kardeşi, Nihat Akın’ın babası, Sebahattin Akın vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Aşağı Hüseyin Şeyh Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Aşağı Hüseyin Şeyh Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. Adres: Aşağı Hüseyin Şeyh Mah.

Hendek Puna Martinler Mahallesinden

Puna Martinler Mahallesinden Hüseyin Emircan’ın eşi, Muhsin, İbrahim, Mustafa, Selçuk ve Yalçın Emircan’ın annesi, Oğuz Kaan ve Hamza Emircan’ın babaannesi Sevim Emircan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cuma Namazına müteakip Puna Ortaköy mezarlığına defnedilecektir.

Hendek Dereboğazı Mahallesinden

Dereboğazı Mahallesinden Tahirlerden merhum Ahmet Kadir Sınmaz’ın oğlu, Vuslat ve Deniz Sınmaz’ın babası, Gurur ve Onur Kalaycı’nın dayısı, Levent ve Bülent Sınmaz, Arif, Ali ve Avni Bilgin, Özcan ve Abdurrahman Topaç’ın kuzenleri, Sema Sınmaz’ın kardeşi, Abdullah Mehmet Sınmaz vefat etmiştir. Cenazesi bugün Dereboğazı Mahallesindeki hanesinden alınarak yeni Camiye getirilecek kılınacak Cuma namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir. Adres: Dereboğazı Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi Sedaş Ödeme Noktası karşısı

Hendek Puna Martinler Mahallesinden ,  Dereboğazı Mahallesinden vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.