Hendek Köprübaşı Mahallesinden 

Köprübaşı Mahallesi’nden Merhum mobilyacı İsmet Sürekçioğlu’nun eşi, Hikmet, Cemal, Muharrem, Ramazan ve Metin Sürekçioğlu’nun annesi, Kemal Saba ve Ali Ufuk’un kayınvalidesi, Nurettin ve Mustafa Turnacı’nın yengesi, Cemile Sürekçioğlu vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Köprübaşı Mahallesi’ndeki hanesinden alınarak, Yeni Camii’de kılınacak İkindi namazına müteakip ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Adres. : Köprübaşı Mahallesi Osman Yılmaz Caddesi 

Hendek Başpınar Mahallesinden

Başpınar Mahallesi’nden Saim İrik’in eşi, Serdar, İnci, Arzu, Perihan, Banu ve Seren İrik’in annesi, Gökmen Altınbilek, Şevket Toktaş, Engin Toktaş ve Tayfun Çıbık’ın kayınvalidesi, Gülümser İrik vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Büyük Camii’nde kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Yeni Aile kabristanlığına Defnedilecektir. 

Adres : Başpınar Mahallesi 1125 sok

Hendek Dededüzü Köyü’nden

Aslen Dededüzü Köyü’nden olup Avusturya’da ikamet eden, Merhum Kamil İslam’ın eşi, Merhum Mustafa ve Nihat Dinç’in kardeşi, Kezban Egyar’ın ablası, Kemal ve Murat İslam’ın annesi Ünzile İslam vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Dededüzü Köyü’nde kılınacak Öğle namazına müteakip Dededüzü köyü aile 
Kabristanlığına defnedilecektir. 

Hendek Başpınar Mahallesinden ,  Hendek Dededüzü Köyü’nden vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.