16-19 Mayıs tarihlerinde Yunanistan'da düzenlenen U15 Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda, Hendek Olimpik Spor Kulübü güreşçisi Barış Soylu Avrupa üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Hendek Olimpik Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda gelen bu başarıların bayram sevincini ikiye katladığını belirtti. Başkan Köstereli, "Yunanistan'da yapılan U15 Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda milli takımımızın toplamda kazandığı bir ikincilik ve iki üçüncülük derecesinden ikisinin Sakarya/Hendek TOHM Güreş Merkezi ve Hendek Olimpik Spor Kulübü sporcularına ait olması bizi çok mutlu etti. TOHM sporcumuz Yusuf Keskinkaya 75 kg'da Avrupa ikincisi, kulüp sporcularımız Barış Soylu 41 kg'da Avrupa üçüncüsü ve Kerem Derman 38 kg'da Avrupa beşincisi olmuştur" dedi.

Barış Soylu Avrupa Üçüncüsü Oldu

Başkan Köstereli, sporcuların yetişmesinde büyük emekleri olan başta Suat Aydın hocamız ve diğer kıymetli hocalarımız ile destek personeline gönülden teşekkür etti. Köstereli ayrıca, kulübün kurucusu ve onursal başkanı Ali İnci'ye, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'a, İl Spor Müdürü Nevzat İnanç'a, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü'ye ve Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu'ya destekleri için şükranlarını sundu.

Barış Soylu Avrupa Üçüncüsü Oldu

Başkan Köstereli, "Her yıl istikrarlı bir şekilde Avrupa ve dünya kürsülerinde yer almamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Avrupa derecelerimiz ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun" diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Hendek Haber