Başkan Ekrem Yüce, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, ilçe belediye başkanları, il müdürleri, oda ve STK başkanları, ilçe liderleri, iş adamları, muhtarlar, Arifiye Tren Garı Müdürü Ömer Faruk Korkmaz, TCDD yetkilileri, Büyükşehir bürokratları ve vatandaşların katıldığı programa ev sahipliği yaptı. mevcuttu. Başkan Yüce, kapları tek tek inceleyerek hayırlara vesile olmasını diledi. Sakarya Kardeşlik Kenti'nde çocuk oyun alanı, cami, derslik, kütüphane, sağlık tesisi, kır kahvesi, çamaşırhane, basketbol sahası ve rehabilitasyon merkezi. Belediye Başkanı, 250 konteynerden oluşacak konteyner kenti hızla tamamladıklarını söyledi. Ayrıca 150 soba, bir kamyon dolusu yakacak odun, kömür ve su gönderdiler. 

40 Konteyner daha Sakaryadan Hatay’a hareket etti.

Başkan Yüce, vatandaşlar ve iş insanlarının da desteğiyle 200'den fazla destek tırını afet bölgesine gönderdiklerine de değindi. Ayrıca itfaiye araçları, iş makineleri, seyyar servis araçları, cenaze taşıma araçları, seyyar cenaze yıkama araçları, yardım araçları, 4x4 araçlar ve su tankerlerinin de bulunduğu 300'den fazla araç ve 600'e yakın personel afetin hemen ardından afetten etkilenen bölgelere sevk edildi. 

6 Şubat depremi. Başkan Yüce, Kahramanmaraş'a 50 konteynerlik iş merkezi kurulacağını da duyurdu. Belediye Başkanı, 250 konteynerden oluşacak konteyner kenti hızla tamamladıklarını söyledi. Ayrıca 150 soba, bir kamyon dolusu yakacak odun, kömür ve su gönderdiler. Başkan Yüce, vatandaşlar ve iş insanlarının da desteğiyle 200'den fazla destek tırını afet bölgesine gönderdiklerine de değindi. Ayrıca itfaiye araçları, iş makineleri, seyyar servis araçları, cenaze taşıma araçları, seyyar cenaze yıkama araçları, yardım araçları, 4x4 araçlar ve su tankerlerinin de bulunduğu 300'den fazla araç ve 600'e yakın personel afetin hemen ardından afetten etkilenen bölgelere sevk edildi. 6 Şubat depremi. Başkan Yüce, Kahramanmaraş'a 50 konteynerlik iş merkezi kurulacağını da duyurdu. 

Belediye Başkanı, 250 konteynerden oluşacak konteyner kenti hızla tamamladıklarını söyledi. Ayrıca 150 soba, bir kamyon dolusu yakacak odun, kömür ve su gönderdiler. Başkan Yüce, vatandaşlar ve iş insanlarının da desteğiyle 200'den fazla destek tırını afet bölgesine gönderdiklerine de değindi. Ayrıca itfaiye araçları, iş makineleri, seyyar servis araçları, cenaze taşıma araçları, seyyar cenaze yıkama araçları, yardım araçları, 4x4 araçlar ve su tankerlerinin de bulunduğu 300'den fazla araç ve 600'e yakın personel afetin hemen ardından afetten etkilenen bölgelere sevk edildi. 6 Şubat depremi. Başkan Yüce, Kahramanmaraş'a 50 konteynerlik iş merkezi kurulacağını da duyurdu. kömür ve su. Başkan Yüce, vatandaşlar ve iş insanlarının da desteğiyle 200'den fazla destek tırını afet bölgesine gönderdiklerine de değindi. 

40 Konteyner daha Sakaryadan Hatay’a hareket etti.
Ayrıca itfaiye araçları, iş makineleri, seyyar servis araçları, cenaze taşıma araçları, seyyar cenaze yıkama araçları, yardım araçları, 4x4 araçlar ve su tankerlerinin de bulunduğu 300'den fazla araç ve 600'e yakın personel afetin hemen ardından afetten etkilenen bölgelere sevk edildi. 6 Şubat depremi. Başkan Yüce, Kahramanmaraş'a 50 konteynerlik iş merkezi kurulacağını da duyurdu. kömür ve su. Başkan Yüce, vatandaşlar ve iş insanlarının da desteğiyle 200'den fazla destek tırını afet bölgesine gönderdiklerine de değindi. 

Ayrıca itfaiye araçları, iş makineleri, seyyar servis araçları, cenaze taşıma araçları, seyyar cenaze yıkama araçları, yardım araçları, 4x4 araçlar ve su tankerlerinin de bulunduğu 300'den fazla araç ve 600'e yakın personel afetin hemen ardından afetten etkilenen bölgelere sevk edildi. 6 Şubat depremi. Başkan Yüce, Kahramanmaraş'a 50 konteynerlik iş merkezi kurulacağını da duyurdu.