Sakarya Valisi Oktay Çetin Kaldırımın Bu Hafta Muhtarlar Günü nedeniyle gerçekleştirdiği açılış sonrasında , ilçede sürmekte olan projeleri inceledi. 

Temel Atma Törenin Milliyetçi Hareket Hendek İlçe Başkanlığının Bugün Yapmış olduğu İlçe Emniyet ve Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretlerinde tam tarihin 31 Ekim Pazartesi saat 14:00 olduğu belirtilmekte. 

Hendek’te Temeli Atılacak Olan Fen Lisesinin İsmi Belli oldu…

Ayrıca Sakarya Valisi Oktay Çetin Kaldırımın İlçe Ziyaretinde incelediği Sakaryanın 5. Fen Lisesi olacak olan fen lisesinin adının ise  ‘20 derslikli Dr. Devlet Bahçeli Fen Lisesi’ olacağını duyurdu. 

Hendek’te Temeli Atılacak Olan Fen Lisesinin İsmi Belli oldu…

Hendek’e Gelen Sakarya Valisi Oktay Çetin Kaldırım’ın Yapmış olduğu incelemeler sonrasında şöyle bir paylaşımda bulundu. 

Hendek’te Temeli Atılacak Olan Fen Lisesinin İsmi Belli oldu-20

“Hendek İlçemiz Fen Lisesine kavuşuyor… Hendek Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliğinde yapımı devam eden 20 derslikli Dr. Devlet Bahçeli Fen Lisesi inşaatında incelemelerde bulunduk, Hendek Belediye Başkanımız @TurgutBabaoglu ve emeği geçenleri tebrik ediyorum…”

Hendek’te Temeli Atılacak Olan Fen Lisesinin İsmi Belli oldu…

Dün Gerçekleştirilen Ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı,  “Eğitim ülkemizin en önemli konusudur. İhmale gelmez. Hendek olarak eğitim alanında yapılacak tüm çalışmaları destekliyor, Cumhur İttifakı olarak gereken neyse onu yapıyoruz” dedi. 

Hendek’te Temeli Atılacak Olan Fen Lisesinin İsmi Belli oldu…

Aynı Ziyarette Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise eğitimin çıtası yükseltmek adına belediyenin yaptığı çalışmaları anlatarak, “Sakarya'nın 5. Fen Lisesini çok şükür Hendek’e inşa ediyoruz. Nasipse 31 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’de temel atma törenimiz yapılacak. Eğitim alanında yapılacak hizmetlerin aralıksız olarak sürdürmek, her gün üzerine koyarak önümüze bakmak istiyoruz. Bizim feda edecek gençliğimiz yoktur. Milli ve manevi değerlerine sıkı sıkı bağlı gençlik yetiştirmek hepimizin en asli görevidir” dedi.