SAADET Partisi Hendek Gençlik Kolları Başkanlığını 1 yıldır sürdüren Sezer BESLER bu görevini Aykut Talha DERTLİ'ye devretti.

DERTLİ, “Partimizin güçlenmesine vesile olacak çalışmaları gerçekleştirmek için canla başla gayret edeceğiz” dedi.

Genç Saadet Hendek'te devir teslim heyecanı yaşandı. İstişareleri neticesinde Hendek Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Aykut Talha DERTLİ getirildi. Gerçekleştirilen toplantıda İlçe Başkanı Şahmettin DEMİR,  yaptığı çalışmalarından dolayı BESLER ve ekibine teşekkür ederek görevi devralan DERTLİ'ye yeni görevinde başarılar diledi.

Saadet Partisi Hendek Gençlik Kollarında görev değişikliği

“GENÇLİK TOPLUMUN HAZİNESİDİR”

Törende konuşan Sezer BESLER, “Gençlik, toplumun hazinesidir. Bu hazinenin işlenerek ve geliştirilerek milletimiz, ülkemiz, coğrafyamız ve dünyamıza faydalı bireyler, yüksek ahlaklı sahibi, nitelikli nesiller yetiştirilmesi en mühim meseledir. Bu konuda gayret gösteren Milli Görüş Hareketi ve onun temsilcisi olan Saadet Partisi de en dinamik ve en güçlü gençlik yapılanmasına sahiptir. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da görevi beraberce yürüttüğümüz arkadaşlarımızın gayretinden daha fazla gayreti görevi devrettiğimiz kardeşlerimizin de göstereceğinden şüphemiz yoktur. Allah yardımcınız olsun” dedi.

“YARINA BUGÜNDEN HAZIRLANMA GAYRETİNDEYİZ”

Görevi devralan Aykut Talha DERTLİ, kendilerine yüklenen sorumluluğun farkında olduklarını ve bu ağır mesuliyetin gerektirdiklerini yapma gayretinde olacaklarını vurguladı. DERTLİ, “Hareketimizin ve partimizin en dinamik teşkilatı olan gençlik kollarımıza bugüne kadar emek vermiş olan bütün büyüklerimize ve başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu yolda mücadele ederken dünü bilerek, yarına bugünden hazırlanma gayreti içerisinde olacağız. Gençlik çalışmalarımızın kalitesi ve niteliği camiamızın geleceğinin şekillenmesi bakımından büyük bir önem arz etmektedir. Çelikleşmiş gençlik teşkilatlarımızın azmi, gayreti ve heyecanıyla partimizin daha da güçlenmesine vesile olacak çalışmaları gerçekleştirmek için canla başla gayret edeceğiz” diye konuştu.