BBP Genel Başkanı Destici, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu üyesi Koç ve belediye başkanları, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun ev sahipliğinde istişare toplantısı yaptı.

SELAMLAMA

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun ev sahipliğinde Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkanları toplantısı Özel Bir Düğün salonunda gerçekleşti. Toplantıya BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu üyesi Tuna Koç ile BBP Divan Kurulu üyeleri, BBP’li belediye başkanları, Hendek Belediyesi meclis üyeleri ve partililer katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, selamlama konuşması yaptı. Babaoğlu konuşmasında, Hendek’e en iyi hizmeti vermek için gayretle çalıştıklarını söyleyerek toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

BARIŞ PINARI HAREKATI

Ardından konuşan BBP Genel Başkanı Destici, ise Barış Pınarı Harekatına dikkat çekerek, “ Suriye’nin kuzeyinde Türkiye’yi tehdit eden teröristleri oradan çıkarmak, bölgeyi terörden temizlemek ve güvenli bir bölge oluşturarak için önce Zeytin Dalı Harekatı, şimdi de Barış Pınarı Harekatı başlatıldı. Tabii bu harekat başlatılınca başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere Avrupa Birliğinde bulunan bazı üyelerden, çeşitli dünya ülkelerden farklı tepkiler geldi. Çok haksız bir şekilde Türkiye’nin sanki Suriye topraklarını işgal girişiminde bulunduğu ima edildi” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Hendek’te belediye başkanları ile çalışmaları değerlendirmek için bir araya geldiklerini söyleyen Destici, “Belediye Başkanlarımız hizmetleri değerlendirmek ve bundan sonraki çalışmalarla alakalı bilgi alışverişinde bulunmak için bir araya geldik.  Ben başkanlarımızın başarılı çalışmaları olacağına, başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum.  Milletimizin bizim yönetimimiz altında bulunan belediyelerimizde tüm talep ve ihtiyaçları en iyi şekilde karşılanacaktır.Bugün Hendek’teyiz. Hendek Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi

Basın toplantısının ardından heyet yerel yönetimler yasası başta olmak üzer yerel yönetimlerle ilgili olarak istişarede bulundu.