Kocaeli'de düzenlenen Okul Sporları Gençler Karate A-B Grup Müsabakası'nda Hendek Belediyesi Karate Takımı, muazzam bir performans sergileyerek toplamda 6 madalya kazandı. Takımın başarılı sporcuları, rakiplerine göz açtırmadı ve büyük bir başarı elde etti.

Yarışmaların kızlarda birincisi Sakarya Cevat Ayhan Fen Lisesi öğrencisi Zümra Arslanoğlu oldu. Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Şimal Ekizoğlu ve Hendek Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Caner Atış da birincilikle parlayan isimler arasında yer aldı.

Hendek Karate Takımı, muazzam bir performans sergiledi

Erkeklerde ise Hendek Atikehanım Anadolu Lisesi öğrencisi Özgür Çağan Ergöz ikinci sırayı elde etti. Üçüncülük madalyalarını ise Hendek Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Efe Kakış ve Hendek Özel Çağdaş İmge Anadolu Lisesi öğrencisi İnci Varoğlu kazandı.

Müsabakalarda toplamda 6 madalya elde eden Hendek Belediyesi Karate Takımı, yetenekli sporcularıyla bir kez daha adından söz ettirdi. Takım, Mart ayında Samsun'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası Finalleri'nde mücadele edecek.

Hendek Karate Takımı, muazzam bir performans sergiledi

Teknik Direktör Nurkan Kayacık ve antrenörler Ümit Atış ile Volkan Karagöz, "Final etabına katılacak olan sporcularımızın güzel başarılar ile döneceğine inanıyoruz. Mücadele eden bütün sporcularımızı tebrik ediyoruz. Desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu ve Hendek Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu'na teşekkür ederiz" dedi. Hendek Belediyesi Karate Takımı, elde ettiği başarılarla bölgede adını bir kez daha duyurdu.