Hendek de Yeni dönem hazırlıklarının tüm hızıyla devam ederken Hendek genelindeki okullara giderek Gençlik Merkezinin faaliyetleri ve kursları hakkında öğrenci ve Öğretmenler bilgilendirilirken her branşa ayrı ayrı ilgi gösteren gençlerin doyasıya vakit geçirdikleri bir alan haline geldiği belirtiliyor. 

Hendek Gençlik Merkezi Yeni Dönem de hizmetlerini sürdürüyor…hendek-genclik-merkezi-hizmetlerini-tanitmakta-2Hendek Gençlik Merkezi Yeni Dönem de hizmetlerini sürdürüyor…

Tanıtım ziyaretleri kapsamında Ziyaretler kapsamında Hendek Gençlik Merkezi Liderleri Hendek Ziya Gökalp Ortaokulu'na giderek çocuklara müzik dinletisi etkinliği gerçekleştirmek gençlik merkezine davet ettiler. 

Hendek Gençlik Merkezi Yeni Dönem de hizmetlerini sürdürüyor…

Hendek HGM olarak bilinen ve Hendek Belediyesinden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Sakarya Gençlik Merkezleri'ne Protokol imzalanarak Devredilen Hendek Gençlik Merkezi Merkezinin Hendek deki gençlerin uğrak noktası olması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Hendek Gençlik Merkezi Yeni Dönem de hizmetlerini sürdürüyor…

Hendek Gençlik Merkezi ayrıca #GençDönüşüm projesi kapsamında ÖSYM sınavlarından toplanan kalemleri ihtiyaç sahibi köy okuluna ulaştırarak eğitimlerine katkıda bulunmaya çalıştıkları öğrenildi. 

Hendek Gençlik Merkezi Yeni Dönem de hizmetlerini sürdürüyor…

Diğer bir proje olan #MerkezimHerYerde projesi kapsamında Hendek Yeşilyurt İllkokulu'na giderek çocuklarla eğlenceli vakit geçirildiği öğrenildi.