Çiftlik Mahallesinin içinde bulunan Hantek Blokları yolu üzerinde yer alan 2.000 m2 alan üzerine inşa edilecek olan 280 m2 sağlık ocağı ve diğer kalan 1.000 metrekare alana ise çocuk parkı inşaa edildiği öğrenildi. 

Edinilen bilgilere göre bir süredir yapımı için 3.5 yıllık sürecin ardından sona giline bildi. Hendek  Çiftlik Mahalle Muhtarı Serkan Akdeniz ve Bölge Sakinlerinin büyük çaba sarf ettiği sağlık ocağı talebi sonuç verdi. 

Hendek Çiftlik Mahallesi Sağlık Ocağına Kavuşuyor

Hendek Belediyesi Meclisi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısında Meclis üyelerinin çoğunluğu ile onaylandığı belirtilirken, şu anda Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü ve Hendek Belediye Başkanının onayına sunulduğu öğrenildi.
Hendek Çiftlik Mahallesi Sağlık Ocağına Kavuşuyor 

Sağlık ocağının finansmanı için gönüllü bir firma üstleneceği öğrenilirken bölgede yapılacak olan sağlık ocağı ve parkın temeli  ne zaman atılacağı ve ne kadar süre içerisinde yapılacağı konusunda bir açıklama henüz yapılmadı. 

Vaziyet planlarına kadar çizilen alanın Sağlık ocağı ve park olarak bölge sakinlerinin kullanımına kazandırılması bekleniyor.