Mahmutbey Mahallesi

Ajiba Cengiz Soğuk’ın eşi, Filiz ve Taylan Soğuk’ın annesi, Ajiba Hasan, Erol ve Ahmet Soğuk’ın yengesi, Hikmet Soğuk vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Yeni Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Hüseyinşeyh Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.
Adres: Mahmutbey Mahallesi Hgm Arka caddesi 

Güldibi Mahallesinden

Güldibi Mahallesinden Merhum Yaşar Sevim’in oğlu, Celal Cesur ve Ahmet Çelik’in bacanağı, Fatih Keskin ve Furkan Çelik’in eniştesi, Emirhan Sevim’in babası, Ahmet Sevim vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün saat 12.00 ‘de Yeni Mahalledeki hanesinden alınarak Güldibi Mahallesine getirilecek kılınacak Öğle namazına müteakip Güldibi Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.
Merhuma Allah’tan Rahmet Acılı Ailesi ve Yakınlarına Başsağlığı Dileriz.
Adres. Yeni Mahalle Yıldırım Beyazıt Caddesi 2030 sok no 4  Villa PARK evleri
Huzur Evi aşası yol bitimi A 101 sağı   


Kırktepe Mahallesinden

Kırktepe Mahallesinden Merhum Yusuf Ayseli’nin oğlu, Mahmut, Cemil ve Merhum Sabri Ayseli, Harmantepe Mahallesinden Yaşar, Cemal, Celal ve Veysel Tektaş’ın yeğeni, Mehmet, Ahmet ve Özkan’ın abisi, Yaşar Ayseli vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün saat 12,00 ‘de Yeni Mahalle Ercan Camii yanındaki hanesinden alınarak Büyük Caminde kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.
Adres: Yeni Mahalle 1534 sok  Ercan Cami Alt Sokağı