Hendek Sarıdede Mahallesinden

Merhum Adem Arslanoğlu’nun oğlu, Yaşar ve Merhum Mahmut Arslanoğlu’nun Kardeşi, Kerim Arslanoğlu’nun dayısının oğlu, Remzi Bıçak’ın damadı, İdris, Hasan ve Mustafa Bıçak’ın eniştesi, Murat Tokat, Yılmaz Bakır ve İlhan Kargün’ün bacanağı, Ersin Aydın’ın kayınpederi, Onur Arslanoğlu’nun babası, Reşat Arslanoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Sarıdede camiinde kılınacak öğle namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.
Adres: Sarıdede Mahallesi 3114. Sokak , Sarıdede camii arka sokağı

Hendek Kırktepe Mahallesinden 

Kırktepe Mahallesinden Merhum İbrahim Uzunoğlu’nun Torunu, Mustafa, Hasan, Bayram, Ahmet ve Murat Uzunoğlu’nun Yeğeni, Süleyman Uzunoğlu’nun Oğlu, Eyüp Uzunoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kırktepe Mahallesi Camiinde Kılınacak İkindi namazına müteakip Kırktepe Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. Adres: Kırktepe Mahallesi

Hendek Sarıdede Mahallesinden ,  Kırktepe Mahallesinden vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.