Hendek Hacimbey Mahallesinden

Hacimbey Mahallesinden Murat, Cengiz ve Engin Güneysu’nun Babası, Hacimbey Mahalle Muhtarı Ömer Demir’in Kayınpederi, Mehmet Ali Güneysu Vefat Etmiştir. Cenazesi bugün Hacimbey Mahallesi Camiinde Kılınacak Öğle Namazına müteakip Hacimbey Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.
Merhuma Allah’tan Rahmet Acılı Ailesi ve Yakınlarına Başsağlığı Dileriz. Adres: Hacimbey Mahallesi

Hendek Kazımiye Mahallesinden 

Aslen Kazımiye Mahallesinden Olup Bayraktepe Mahallesinde İkamet eden Şerefiye Camii İmamı Musa, Kavaklı Camii İmamı Muhammet, Hendek Yeşiller Camii İmamı Mustafa Kırlı ve Ayşegül Şimşeğin Babası, Hendek Esnaflarından Beşikçi Hasan Küçük ve Fırıncı İbrahim Şimşeğin Kayınpederi, Ziraat Odasından emekli Şerafettin Kırlı vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Büyük Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.
Merhuma Allahtan Rahmet Acılı Ailesine ve Yakınlarına Başsağlığı Dileriz. Adres: Bayraktepe Mahallesi

Hendek Kırktepe Mahallesinden

Yeni Mahallede İkamet eden Hasan ve Hüseyin Yılmaz’ın Eniştesi, Selçuk Haklı, Kenan Örçün ve Salih Demir’in Kayınpederi, Nejdet Yazıcı’nın Babası Necmi Yazıcı vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Kırktepe Mahallesi Camiinde Kılınacak Öğle Namazına müteakip Kırktepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Adres: Kırktepe Mahallesi

Hendek Servetiye mahallesinden

Servetiye mahallesinden Merhum Nurettin Ancak'ın eşi, Merhum Ahmet Demirel'in ablası, Ufuk Ancak, Mine Demir, Merve Duman ve Ayşe Canlıoğlu'nun Annesi, Atilla Canlıoğlu, Recep Demir ve Aykut Duman’ın Kayınvalidesi, Burak Canlıoğlu ve Büşra Uraz'ın Anneannesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün Servetiye Mahallesi Camiinde Kılınacak İkindi namazına müteakip Servetiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Adres: Servetiye Mahallesi 

Hacimbey Mahallesinden , Kazımiye Mahallesinden  , Kırktepe Mahallesinden , Servetiye mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.