İlçemiz Hendek'in çeşitli bölgelerinde yaşanan ve vatandaşların talepleri sonrasında müdahale edilen çalışmalarda,  standart dışı kasisler , ilaçlama ve tadil tamir gerektiren kısımlardaki sürdürdükleri çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi. 

‘’HENDEK ŞİMDİ BİR BAŞKA

Hendek Belediyesinin ilçe genelinde saha çalışmaları mesai mefhumu gözetmeksizin sürüyor. Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’nün talimatlarıyla 7/24 esasına göre çalışan ekipler, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte ot biçme, temizlik, larva mücadelesi dışında şehrin muhtelif cadde ve sokaklarında saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Belediye Hendek’in Muhtelif alanlarındaki çalışmaları duyurdu.

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SAHADA

Şehrin muhtelif cadde ve sokaklarında eksikleri ve talepleri program doğrultusunda teker teker çözüme kavuşturan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri aktif bir şekilde sahada çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında ekipler Aksu ve sümbüllü mahallelerinde heyelan sonrası çöken yollara taş istihkakı ile beton büz döşeyerek sorunların tekrar yaşanmaması adına önlem aldı. Ekipler ayrıca ilçe genelinde bazı cadde ve sokaklarda kilit parke yol ve kaldırım tamiratı çalışması ile daha konforlu bir ulaşım adına standart dışı kasisleri de kaldırdı.

Belediye Hendek’in Muhtelif alanlarındaki çalışmaları duyurdu.

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MESAİDE 

Hendek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise genel temizlik çalışması ile Hendek genelindeki yeşil alanlarda büyüyen otları keserek yol kenarlarındaki çöpleri süpürüyor. Ekipler tarafından ilçe genelinde sürdürülen temizlik çalışmaları kapsamında mahallelerde, çocuk parklarında, cadde ve sokaklarda, tüm alanlarda ot biçme, dal budama ve temizlik çalışmaları gerçekleştirilerek cadde ve sokaklar daha güzel hale getiriliyor.

SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MAHALLELERDE İLAÇLAMADA

Hendek Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı 2 ayrı ekip yaz aylarının gelmesiyle birlikte artış gösteren larva ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Sivrisinek, karasinek ve haşere ile mücadele kapsamında başlatılan larva çalışmaları Paşaköy, Yeşilyurt, Sofular ve Sukenarı mahallerinde devam ediyor. Vatandaşların sağlığını tehdit eden sivrisinek, karasinek ve haşere ile önlemlerin erkenden alındığı bildirilirken, tüm mahallelerde çalışmaların taleplere göre program dahilinde süreceği açıklandı.

DAHA GÜZEL BİR HENDEK İÇİN

Yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü; “İlçe genelinde hummalı çalışmalar yürüten ekiplerimiz şehir merkezimiz ve kırsal mahallelerimizde mesai mefhumu gözetmeksizin bölge bölge program dahilinde çalışmalarına devam ediyor. Hendek İçin biz varız anlayışıyla çıkmış olduğumuz bu yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle görevinin başında. Şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışıyoruz çünkü Hendek bizim evimiz. Burada yaşayan her vatandaşımızın ihtiyacını karşılamak onları mutlu etmek bizim için önemli. Hendek’in geleceği için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Tüm mücadelemiz daha güzel bir Hendek için” diye konuştu.’’

Haber : Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Editör: Hendek Haber