Zaman hızlıca geçip gidiyor. Daha dün gibi 2013 yılını uğurlayıp 2014 yılına merhaba deyişimiz. Tam 365 gün yaşamışız ama geriye baktığımızda sanki saniyeler kadar kısa. Ama bir yıl boyunca yaşadığımız derin duygular ve olaylar hayat hikayemize birer iz bıraktı. Bizim tamamlanışımızın parçaları bir bir yerine oturdu. Kendini tanımak ve hatırlamak için yılbaşı çok anlamlı bir zaman dilimi. Yeninin o güzel enerjisiyle hayatımızda da yeni başlangıçlara niyet edebilir, eskinin geride kalan enerjisiyle de geride kalmasını istediğimiz her şeyi uğurlayabiliriz. Her yeni yıl bir milat olabilir kendi yaşam hikayemizde. Dualarımızı ve dileklerimizi temize geçebilir, onlara yenilerini ekleyebilir, eskimişleri sevgiyle terkedebiliriz.

Önce bizim yeni şeyler öğrenmemize yardımcı oldukları için ve deneyimlediğimiz duygulara katkı sağladıkları için hayatımıza giren, iletişim kurduğumuz tüm insanlara teşekkür edelim.  Hepsinin birer görevi vardı yaptılar ve gittiler ya da katkı sağlamaya devam ediyorlar. Hepsi Yüce Allah’ın bizim ve bütünün hayrı için yolladığı kişilerdi. Şu an nerede olmaları gerekiyorsa orada sevgiyle kalmalarını dileyelim.

Bu yıl kendimiz ve tüm evren için daha çok sevgi akışı ve ışık olsun. Yüce Allah’ın nuru hepimizi sarsın  ve insanların içindeki haset, kıskançlık, hırs, savaş, kaygı, endişe, korku, cimrilik gibi yolunu tıkayan tüm kötü huyları yıkayıp arındırsın.

Tüm vücudumuzla ve kalbimizle; dünyanın daha sevgi dolu ve barış içinde yaşayan insanlarla birlik ve beraberlik içinde  olmaları  için katkıda bulunabilmeyi dileyelim. Dileklerimizin muhakkak yerine geleceğini bilerek hiç şüpheye düşmeden sadece Yüce Allah’a teslim olarak dileyelim.

Bu yıl kendimiz için, sevdiklerimiz için, ülkemiz ve tüm dünya  için hayırlı, bereketli, mutlu, neşeli, sevgi dolu, umutlu, keyifli, başarılı, sağlıklı, arınmış, hafiflemiş, yenilik ve güzellik içinde geçsin…