Hendek Olimpik Spor Kulübü güreş takımı, turnuvaya damgasını vurarak U13 kategorisinde takım halinde Türkiye Şampiyonu, U11 kategorisinde ise Türkiye İkincisi olarak çifte kupa sevinci yaşadı.

 Aynı zamanda turnuvanın en teknik ve en başarılı kulübü olarak da takdir edildi. Şampiyonluğa katkı sağlayan sporcularımız U11 kategorisinde 41 Kg'da Yiğit Tamer Taşkın ve 62 Kg'da Aras Çelik Türkiye Şampiyonu olurken, 44 Kg'da Yunus Akyıldız ve 57 Kg'da Muhammed Emin Aslan Türkiye Üçüncüsü oldu.

Hendek Olimpik Spor Kulübü  Takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu

U13 kategorisinde ise 41 Kg'da Eren Cin Türkiye İkincisi, 44 Kg'da Eymen Çolak, 62 Kg'da Eymen Türk ve 78 Kg'da Efe Demir Türkiye Üçüncüsü oldu.

Hendek Olimpik Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli, elde edilen şampiyonluk kupalarını kulübün kurucusu ve Onursal Başkanı olan Milletvekilimiz Ali İnci'ye hediye ettiklerini belirtti.

Hendek Olimpik Spor Kulübü  Takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu

Başkan Köstereli ayrıca, şampiyonluğa giden yolculukta bizlere güven ve desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce'ye, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Nevzat İnanç'a, Büyükşehir Spor Daire Başkanı İlhan Şerif Aykaç'a, Büyükşehir Spor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi'ye, değerli antrenörlerimize, destek personeli arkadaşlarımıza ve sporcularımızı bugünlere getiren kıymetli ailelere maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Ayrıca, "Şampiyonluk Sakarya'mıza ve Hendek'imize hayırlı olsun" diyerek sözlerini tamamladı.