Olağanüstü Genel Kurul'a, Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübünün kurucusu ve Onursal Başkanı AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı ve Eski Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli, Hendek Belediyesi Zabıta Müdürü Harun Kaynak, Hendek Kızılay Şube Başkanı Fahri Küt ve kulüp üyeleri katıldı.

Yeni İsim Genel Kurul ile Hendek Olimpik Spor Kulübü oldu

Genel Kurul, Hendek Kızılay Şube Başkanı Fahri Küt ile üyeler Orhan Karagözlü ve Özgür Baylan tarafından yönetildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kurulda, Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli bir konuşma gerçekleştirdi. Köstereli, kulübün tarihçesini ve geçmişten bugüne olan sürecini delegelere ve misafirlere anlattı. Ayrıca, kulübün 2020 yılında gerçekleştirdiği olağan genel kurulda, isim değişikliği yaparak Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü olarak büyüme kararı aldığını ve 18 yeni branşa dahil olduğunu belirtti.

Ardından konuşma yapan AK Parti Sakarya Milletvekili ve Kulübün Onursal Başkanı Ali İnci, geçmişten günümüze kulüp hakkında bir değerlendirme yaparak Türk güreşine hizmet etmeye devam edeceklerini ve hedeflerinin daha fazla şampiyon yetiştirmek olduğunu ifade etti.

Son olarak kürsüye gelen AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı ve Eski Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, kısa ve öz bir konuşma yaptı. Püsküllü, Hendek'in güreşte önemli bir marka olduğunu vurgulayarak güreşe ve güreşçilere destek sözü verdi.

Genel kurulda alınan kararlar doğrultusunda Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü, yeni yönetmelik gereği oy çokluğuyla kabul edilen isim değişikliğiyle Hendek Olimpik Spor Kulübü adını aldı.

Genel kurulun anısına kulüp binası girişinde hatıra fotoğrafı çekilerek etkinlik sona erdi.