Hendek Belediyesi Karate Takımı, Kırşehir'de Dikkat Çeken Başarıya İmza Attı

Kırşehir'de düzenlenen Üniversiteler arası Türkiye Karate Şampiyonası'nda Hendek Belediyesi Karate Takımı, göz kamaştıran performansıyla adından söz ettirdi. Ferdi ve takım halinde elde ettikleri başarılarla 6 madalya kazanan Hendekli karateciler, Türkiye'nin dört bir yanından gelen rakiplerini geride bırakarak büyük bir başarıya imza attı.

Hendek Karate Takımı, Kırşehir'de Dikkat Çeken Başarıya İmza Attı

Büyük bayanlarda kategorilerinde mücadele eden sporculardan İrem Durmaz 61 kiloda Türkiye ikincisi olurken, Simay Durmaz 50 kiloda ve Buse Nemli 61 kiloda Türkiye üçüncüsü unvanını elde etti. Ayrıca, Marmara Üniversitesi adına yarışan Sude Nemli'nin yanı sıra İrem Durmaz ve Simay Durmaz da büyük bayanlarda takım halinde bronz madalya kazandılar.

Hendek Karate Takımı, Kırşehir'de Dikkat Çeken Başarıya İmza Attı

Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık ve antrenörler Ümit Atış ile Volkan Karagöz, sporcuları başarılarından dolayı tebrik ettiler. Kayacık, “Sporcularımız zorlu rakipleri karşısında mücadele ederek kürsüye çıkmayı başardılar. Her maçın zorluğunu bildikleri büyükler kategorisindeki çekişmeli mücadelelerden sonra 6 madalya alarak bizleri gururlandırdılar” şeklinde konuştu.

Hendek Karate Takımı, Kırşehir'de Dikkat Çeken Başarıya İmza Attı

Antrenörler, Hendek'i en iyi şekilde temsil etmek adına ellerinden geleni yapacaklarını ve daha büyük başarılar için mücadele edeceklerini belirtirken, desteklerinden dolayı Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü'ye teşekkür etti. "Başkanımızın desteğiyle sporcularımız kürsüye çıkmaya devam edecek" diyen antrenörler, Hendek halkının kendilerine olan desteğinden de büyük memnuniyet duyduklarını vurguladılar.