Bayram değil seyran değil ne bu alaka kardeşim, herkez bir hürmet içinde sormayın gitsin :) tekrar Hendek hizmetine talip olanlar veya ben daha iyisini yaparım diyenlermi kazanacak acaba diye düşünüp duruyorum son günlerde, ne makus muamma dır ki bu nereden baksan Halkın menfeatine ne olacağını anlamak zor aslında.

Mevcut Belediye başkanı Sn. Ali İnci ile sohbet etme fırsatı buldum geçenlerde çok emin gördüm Sn Ali İnci Başkanımızı yüzde 65 garanti fakat ben Başbakanımızın bana verdiği hedefi yani yüzde 85 i istiyorum Hendek Halkından diyor. Bende kendisine peki başkanım ; siz geçen seçimde yüzde 48 gibi bir oran ile başkan oldunuz bu seçimde Hendek Halkı size yüzde 85 oy verse Ali İnci ve Hendek Halkı için bu yüzde 37 lik fark nasıl bir değişim sağlayacak ? çünki bu gerçekten çok uç bir hedef, dediğimde... Ali başkanımın yeni bir Üniversite kurulacağını söylemesi beni açıkçası tatmin etmedi!

Ben konuya birde başka açıdan bakmak istiyorum Hendek Maalesef siyaseten yanlızlığa itilmiş vaziyette kimse bizi İlde sevmez oldu! seçim döneminde Hendekte de yansıyan tablo da bu durumu doğrular durumda. örneğin; seçim döneminde ; Ak Parti milletvekilleri Hendeğe hiç gelmedi ! Büyükşehir Belediye başkanı Sn. Toçoğlu desen aynı , ne yazık ki Hendek Ak Partili birileri tarafından açıkça Sn. Toçoğluna Karşı propaganda yapılıyor, ''Tüm Ak Partilileri Tenzi ederim'' , siyaseten Ak Parti meclis Üyeleri bile kendi derdine düşmüş söylemlerdeler , şöyle ki ; bari Ali Başkana oy vermeseniz de Meclis için bizi destekleyin diyen Adaylar var! çok enteresan ve anlaşılır değil işte bu yüzden kazanımlarını kaybetmiş bir Ak Parti var Hendek'te gelecekte bu sistemin değişimi için ne yapıldı koca bir hiç! hep aynı şahıslar aday! ve hep aynı yapılar mevcut! Peki Ak Parti Hendek ne zaman yenilenecek veya Hendek Sİyaseti ne zaman alt kadrolarını yetiştirecek ve gelecekte Milletvekili - Bakan çıkaracak sorarım size? Ali Başkanım ; bu treni kaçırdın ve Hendeğin bir Bakanı olabilecekken bu gün korkulu rüyalar görüyorsunuz, affınıza sığınarak söylemek isterim, sizden sonra Parti Tabanında hangi siyasetçi yetişti veya oranizasyon geçleşmesi kuruldu? koca bir hiç,,,,!!!

Birde şunu söylemek isterim Hendeğimizin Asıl Evladı Olan ve siyaset ve Bakanlığı esnasında Hendeğimize ''ÜNİVERSİTE - HASTAHANE - SU - ORGANİZE SANAYİ'' gibi hizmetleri sağlayan Sn. NEVZAT ERCAN Bakanımıza bir Cadde İsmi bile vermediniz. Hatta yapılan bu hizmetleri kendinize malettiniz!! Kim Belediye Başkanı Olursa olsun İlk hizmeti bu olsun. Ben Hendekliyim Parti ayırmaksızın hizmet eden başımızın tacıdır. Saygılarımla