Bu mesele biraz derin aslında, Hendek Ak Parti İlçe teşkilatı nedense son 10 yıldır belli kalıplar içerisinde hareket ediyor. Ak Parti İlçe teşkilatı yönetim olarak pasif faktör olduğundan bu görevide üstlenen tek kişi odaklı siyaseti yöneten , partinin yetkilendirdiği ve halkın seçtiği Sn. Ali inci başkanı görüyoruz, Yeterlilikleri sınırlı olan Ak Parti ilçe başkanı ve yönetimi bu bağlamda hiçbir hizmet üretemeyen statüde Sn. Ali Başkanın gölgesinde kalıyor, sadece Cemiyet ve Cenazelerde temsil vazifesini yapan bir vasıftan bir karış mesafe kaydedemeyen yetkisiz bir siyasi yapı maalesef. Belkide böyle bir idare yapısı isteniyor Hendek’te ve buna uygun bir ilçe yönetimi tanzim edilmekte! Bilemiyoruz.

Biraz geriye gidip bazı sorular sorarak inceleyelim bu konuyu isterseniz , Soru 1- Neden Hendek İlçe başkanı Ak Parti genel merkezi tarafından dört yıl önce değiştirildi? Cevap ; Bazı Milletvekilleri Hendek’te olan bitenden rahatsız, tek adam yönetiminden siyasal anlamda Ali İnci Başkana operasyon yaparak kurtulmak istedikleri olabilirmi? Sizce… Soru 2- Neden Sn. Şenay Sakal Başkan bir müddet HGM’de (Hendek gençlik merkezi) paralel İlçe başkanlığı görevini devam ettirdi ve Halk ile Hizmet arasında köprü vazifesini yerine getirdi dersiniz? Cevap ; Başka çaresi yoktu , Ali başkan bu manada karşı hamle yapmak zorunda kaldı çünkü mevcut İlçe Başkanı ayrı telden çalıp siyasal provakasyon stratejileri üretmekte idi. Bunun İçin Sn. Şenay Sakal Belediye ile İlçe başkanı arasında duvar olmak zorunda idi, Soru 3- Ne oldu da birden mevcut İlçe Başkanı Sn. A. Kemal Sofu ile Sn. Ali İnci Başkan aynı masada olmaya başladılar? Cevap ; Paralel yapılar ve korunan mesafeler diyebiliriz , yani oturup konuştular , etliye-sütlüye karışmayan bir ilçe başkanı ve yönetimi her kez için en hayırlısı olacaktı ve öyle oldu, neler pazarlık konusuydu veya var mıydı bilinmez! Soru 4- Peki bu durumdan Hendek Siyaseti Nasıl etkilendi? Cevap : Baktı ki millet Bu Ak Parti ilçe teşkilatı hep aynı tip insanların öbeklendiği bir yapı içerisinde nasıl olsa gelen mürit olmaktan öteye geçemiyor uzaklaşmaya başladı veya hiç bulaşmadı. Seçimlerde de görülen tabloda budur zati… Soru 5- Şimdi ne olacak ? Cevap : Ak Parti ve Diğer Partilerden yükselen isyan muhalefeti çığ gibi büyüyecek , Hendek halkının ter temiz gençleri örgütlenecek ve parti ayırt etmeksizin Devrim yapıp bu yapıyı Diri bir siyaset ile yıkarak Devrim yapacaktır.

Mesele bu kadar basittir , Bir kez daha sesleniyorum ; Hendek Ak Parti İlçe Teşkilatı kendine gelmelidir , diğer siyasal Partilerde dahil partiler kimsenin tapusunda değildir , Siyasi partilerin tapusu Hendek Halkınındır, Bu bağlamda , Başta Sn. Ali İnci başkan , Sn. Turgut Babaoğlu , Sn. Selami Karakadı , Sn. Şenay Sakal , Sn. Ekrem Bedir , Sn. Ali Kemal Sofu adını sayamadığım sn. siyasilerimiz ; bir araya gelin Hendek Halkı artık Mütabakat istemektedir kişisel ihtiras ve kinlerinizi bir yere bırakın durumun farkına varın. Kapılar kapandıkça meseleler derinleşir açın kapılarınızı, Halk sizden birlik istiyor , Hendekte ; Spor – Sanat –Siyaset – Ticaret – Sosyal Hayat – Doğal Yaşam – Gençlik – Kültür Festivali vs. Halk adına ne var ise birlikte projeler üretin. Bizde sizlere var gücümüz ile destek olalım, ele güne rezil etmeyelim kendimizi!.

Saygılarımla
Zafer Çakmak