Hendekli Başpehlivanlar Kavakçı ve Aykırı'dan Başkan Kefli'ye ziyaret

Hendekli Başpehlivanlardan Ahmet Kavakçı ve Süleyman Aykırı Kaynarca Belediye Başkanı Sayın Murat Kefli'yi makamında ziyaret etti.

İlimizin güzide Başpehlivanlarından Ahmet Kavakçı ve Süleyman Aykırı, Kaynarca Belediye Başkanı Sayın Murat Kefli'yi makamında ziyaret edip, yağlı güreş üzerine istişarede bulundular.

Yoksa, Sakarya bir güreş'e daha ev sahipliği mi? Yapacak

Başpehlivan Kavakçı, ziyeret haberini kendisinin sosyal medya hesabından güreşseverler ile paylaştı. Kısa zaman sonra acaba Kaynarca İlçemize bir güreş mi kazandırıldı sorusu akıllara geldi. Güreşseverler; Akyazı Akbalık, Söğütlü ve Hendek Selman Dede Güreşleri'nin yanı sıra Kaynarca'da da bir güreş şöleni mi yaşanacak diye konuşulmaya başlandı.

Sayın Başkan'a teşekkür ederim

Başpehlivan Ahmet Kavakçı, "Bizleri en iyi şekilde ağırlayıp, misafirperverlik örneği gösteren Kaynarca Belediye Başkanımız Sayın Murat Kefli'ye ve Başkan Yardımcımız Sayın Ali Akgünoğlu'na teşekür ederim." diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Ayrıca yapılan ziyarette, Kaynarca Belediye Başkanı Sayın Ali Akgünoğlu da hazır bulunarak, Başpehlivanlarımızla yakından ilgilendi. Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.