BABAOĞLU’NDAN 2023 MESAJI: EN GÜÇLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

Kongrelerini tamamlayan MHP ve AK Parti’nin ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Türk Milletinin kurucusu olduğu Cumhur İttifakı, 2023’te Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve Liderimiz Sn.Devlet Bahçeli’ye Hendek’ten en güçlü desteği verecektir” dedi.

MHP

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, kongrelerini tamamlamalarının ardından MHP ve AK Parti teşkilatlarına hayırlı olsun ziyaretleri yaptı. İlk olarak MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Yönetimini ziyaret eden Başkan Babaoğlu’nu partililer karşıladı. Ziyarette meclis üyeleri,  Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Gürbüz ve Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz’da yer aldı. Çalışma ve faaliyetlerin ele alındığı ziyarette Başkan Babaoğlu, Burhan Namlı ve ekibini kutlarken, “Üç hilalin dalgalandığı MHP’li Hendek Belediyesi tüm kadrolarıyla tek yürek, Hendek için çalışıyor. Ülkücü hareketin birbirinden değerli kadroları Hendek’i güçlü bir şekilde geleceğe güvenle taşıyor” dedi. Ziyaret nedeniyle Başkan Babaoğlu’na teşekkür eden Burhan Namlı ise yapılan kısa değerlendirmelerin ardından Azerbaycan’a destek mesajını yineledi. Namlı, “Ermenistan’ın saldırıları ve işgaline karşı yürütülen haklı mücadelede kanımızla canımızla kardeşlerimizin yanındayız” dedi

AK PARTİ

Ziyaretin ardından Başkan Babaoğlu, İlçe Başkanı Burhan Namlı, meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri ile Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti yaptı. Ziyaret nedeniyle teşekkür eden Hasan Serdar Baykal, “Bundan sonra birlikte çalışmak istiyoruz. Bizim üzerimize düşen ne varsa açık çek olarak sunuyoruz. Elimizden gelen her türlü gayreti sunmaya hazırız ve sunacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Başkan Babaoğlu ise, “Türk Milletinin kurucusu olduğu Cumhur İttifakı aziz milletimize en güçlü şekilde hizmet etmeye devam edecek. MHP ve AK Parti olarak Cumhur İttifakına en güçlü desteği vermemiz gerekiyor. 2023 yolunda ilçemizi hep birlikte en güzel hizmetlerle buluşturarak, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılı olmak zorundayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve liderimiz Sn.Devlet Bahçeli’ye Hendek’ten en güçlü desteği vereceğiz. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Ziyaret karşılık iyi niyet temennileri ve çalışmaların ele alınmasıyla son buldu.