HENDEK’TE ZAFER BAYRAMI TÖRENİ DÜZENLENDİ

30 Ağustos Zafer Bayramının 98.yılı nedeniyle, Hendek Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunma töreni yapıldı. Törenin ardından protokol Şehitlerimizin mezarlarını ziyaret etti.

SALGIN TEDBİRLERİ 

Coronavirus tedbirleri kapsamında düzenlenen törene Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Cumhuriyet Savcısı Muhammed Fatih Kahraman, İlçe Jandarma Komutan V. Yüzbaşı Zülfikar Kayış ve askeri erkan, emniyet teşkilatının mensupları, gaziler, siyasi partilerin ilçe başkanları, kurum müdürleri, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı. 

KARANFİLLER BIRAKILDI 

Kaymakam Acır ve Başkan Babaoğlu tarafından anıta çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.  Ardından Askerlik Şubesinden Asteğmen Mehmet Ali İmamoğlu tarafından günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yapıldı. Konuşmanın ardından tören sona erdi. 

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA 

Sosyal mesafe kuralına uyulan yapılan tören sonunda protokol mensupları Şehitlerimizin mezarlarını ziyaret etti. Şehitlikte İlçe Müftüsü Murteza Gür tarafından edilen duanın ardından Acır, Babaoğlu ve beraberindeki protokol şehitlerimizin mezarlarına karanfiller bıraktı.