23 Nisan Çocuk Bayramı haftası kapsamında Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü'nde konumlanan Yeşil Vatan Tırı, Sakarya ve Kocaeli illerinde ilçe ilçe ziyaretler gerçekleştirerek çocuklarla bir araya geldi ve onları doğa sevgisi konusunda bilinçlendirmeyi hedefledi.

Yeşil Vatan Tırı, Hendek'te Çocukları Doğa Bilinciyle Buluşturdu

Hendek İlçesi'ndeki etkinlik, Basın ve İletişim Şube Müdürü Pınar Dönmez'in koordinasyonunda gerçekleşti. Hendek Orman İşletme Müdürü Hakan Kızılarslan, İşletme Müdür Yardımcısı Can Keskin, İşletme Şefleri, Basın ve İletişim Şube müdürlüğü personeli, Orman muhafaza memurları ve orman işçilerinin ev sahipliğinde, Hendek Belediyesi önünde bulunan park alanında ilköğretim okulu öğrencileriyle bir araya gelindi ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Yeşil Vatan Tırı, Hendek'te Çocukları Doğa Bilinciyle Buluşturdu

Yeşil Vatan Tırı'nda, Sakarya İli Hendek İlçesi'nde vatandaşlarımızın ve özellikle çocuklarımızın yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Tırda, çeşitli eğlenceli aktiviteler, yarışmalar, 5D sinema gösterimleri ve fidan dikimi gibi etkinlikler gerçekleştirildi. Çocuklar, doğayı koruma ve yeşil alanların önemini daha yakından kavramaları için interaktif bir ortamda bilgilendirildi.

Yeşil Vatan Tırı, Hendek'te Çocukları Doğa Bilinciyle Buluşturdu

Yeşil Vatan Tırı, 30 Nisan Salı akşamına kadar Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü'nde ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. Orman ve çevre bilincini artırmak adına düzenlenen etkinliklerin çocukların gelecekte doğaya daha duyarlı bireyler olmalarına katkı sağlaması bekleniyor.