Rasimpaşa Mahallesinde

İkamet eden, Merhum Sefer Kundakçı’nın oğlu, Harun, Zeki, Zait ve Süleyman Kundakçı’nın amcasının oğlu, Niyazi Kundakçı’nın amcası, Adnan ve Cengiz Genç’in dayıları, Sadullah Keskin ve Aydın Çalışkan’ın kayınpederi Samet Kundakçı’nın dedesi, Kadir ve Ömer Kundakçı’nın babaları, Halil Kundakçı vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Sümbüllü Mahallesinden

Hacı Merhum Mehmet Koç’un oğlu, Recep Ali, Neşat, İsmail, Fevzi ve Şemsi Koç’un ağabeyleri, Şeref ve Esen Koç’un babaları, İlyas Yılmaz, Cemal Sarıçayırlı ve Zühdü Münevver’in dayıları, Bahri, Mücahit ve Mehmet Koç’un amcaları, Hacı Necati Koç vefat etmiştir. Cenazesi bugün Sümbüllü Mahallesinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Sümbüllü Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.NOT : Cenazeye gitmek isteyenler için saat 15:00’da Büyük cami önünden araç kaldırılacaktır.

Dereboğazı Mahallesinde

ikamet Merhum Mustafa Kemal Sınar’ın eşi, Necla Özgör, Ayşe Sınar ve Nigar Aktaş’ın anneleri, Cengiz ve Engin Gülbayraktar’ın teyzeleri, Müzeyyen Hava Sınar vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Ev Adresi : Dereboğazı Mahallesi Doğan Caddesindeki Hanesinden Saat 12:15’de alınarak Büyük Camiye getirilecek.

Rasimpaşa Mahallesinde

Hendek Rasimpaşa Mahallesinde ikamet eden Merhum İzzet Tosun’un eşi, Mecit Tosun’un annesi, Merhum İsmail ve Merhum Muharrem Kaynak’ın kardeşi, Merhum Talip, Halit, Adem, Mehmet ve Hasan Kaynak’ın ablaları, Recep, Mehmet, Ahmet, Yaşar ve Ali Tosun’un yengeleri, Melek Yayla, Emine Güvener, Elif Karadeniz ve Büşra Tosun’un babaanneleri, Zekiye Tosun vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.