Çayırbaşı Mahallesinden

Eski Muhtar Burhan Benli vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çayırbaşı Mahallesinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çayırbaşı Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Aslen Cumayeri İlçesinden

İlçemiz Mahmutbey Mahallesinden İkamet eden eski sefer fındık fabrikası sahibi Merhum Sefer Kurt’un oğlu, Mehmet, Rüştü, Turgut, Mustafa ve Merhum Kemal Kurt’un kardeşleri, Dilek Tosun, Derya Koç, Ahmet Kurt ve Demet Kurt’un babaları, İlhan Tosun’un Kayınpederi, Ahmet Kurt vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cumayeri Yeni camide ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Cumayeri Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Not: Cenazeye gitmek isteyenler için saat 14:30 da Büyük Camii önünden araç kaldırılacaktır.

Dikmen Mahallesinden

İsmail Göçlü’nün oğlu, Cevdet, Ahmet Ali, Şevket ve Mehmet Göçlü’nün kardeşleri, Mustafa Göçlü’nün yeğeni, Dikmen Mahallesi Muhtarı Menderez Ayvaz’ın eniştesi, Şaban Göçlü vefat etmiştir. Cenazesi buğün Dikmen Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Dikmen Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Not: Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12:00 de Büyük Camii önünden araç kaldırılacaktır.

Aslen Kızanlık mahallesinden

olup Yeni Mahallede ikamet eden Merhum Osman Şeker’in eşi, Merhum Sami ve Harun Ardıç’ın Ablası, İbrahim ve Mehmet Ardıç’ın halası, Merhum İsmail ve Ekrem Şeker’in yengesi, Merhum Cevat Öğet, Hayri Çamur, Ercan Yonar, Remzi Erdil ve Ünal Türkyazıcı’nın kayınvalideleri, Esat ve Nuri Şeker’in annesi, Lütfiye Şeker vefat etmiştir.  Cenazesi buğün Büyük Camiide öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.